Δικαίωση ΑΕΚ: Αθώωσε Κονέ, Παπαδημητρίου, Δημητριάδη η Επιτροπή Εφέσεων

Δικαίωση ΑΕΚ: Αθώωσε Κονέ, Παπαδημητρίου, Δημητριάδη η Επιτροπή Εφέσεων
Photo Credits: INTIME

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τα γεγονότα στο ΟΦΗ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δικαιώθηκε η ΑΕΚ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς οι Παπαδημητρίου, Κονέ και Δημητριάδη κρίθηκαν αθώοι!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εξέτασε την έφεση της ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΟΦΗ.

Η δευτεροβάθμια δέχθηκε την έφεση της ΑΕΚ ως προς τους τρεις διαπιστευμένους αξιωματούχους της Ενωσης (Βασίλη Δημητριάδη, Παναγιώτη Κονέ και Ιωάννη Παπαδημητρίου) και εξαφάνισε τις ποινές τους.

Φυσικά και οι τρείς θα είναι στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό καθώς η ΑΕΚ εκτός από την αθώωση πέτυχε και την έγκαιρη έκδοση της απόφασης, κάτι που για τη δευτεροβάθμια δεν συνηθίζεται.

Παρόλα αυτά διατηρήθηκε η ποινή στους δύο μη διαπιστευμένους (Ιωάννη Παπαδόπουλο και Χρήστο Παπαδημητρίου) που βρέθηκαν μαζί τους στα αποδυτήρια όπου οδηγήθηκαν από την Αστυνομία.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έλαβε την ακόλουθη απόφαση (υπ’  αριθμ. 30/2021).

Δέχεται την έφεση και εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. 120/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1. Απαλλάσσει τους εκκαλούντες Παναγιώτη Κονέ, Ιωάννη Παπαδημητρίου και Βασίλειο Δημητριάδη (άπαντες διαπιστευμένους) από τις 1β και 2β εξυβριστικές πράξεις.

Επιβάλλει στην πρώτη εκκαλούσα (ΠΑΕ ΑΕΚ) :

α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου ( μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 1β πράξη.

β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου (μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 2β πράξη.

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή (5.000+2.500) επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500) ευρώ.

Επιβάλλει στους Ιωάννη Παπαδόπουλο και Χρήστο Παπαδημητρίου την ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε στην Αθήνα την 1η Οκτωβρίου 2021.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X