Κρεγκ: Θέλει τον Κλοπ για νέο Τζέιμς Μποντ -Η τρομερή απάντηση του Γερμανού (VIDEO)

Κλοπ: «Μέχρι και ο καιρός είναι καλύτερος στο Λίβερπουλ, απ' ό,τι στο Μάντσεστερ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Γιούργκεν Κλοπ θέλει για νέο Τζέιμς Μποντ ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Ντάνιελ Κρεγκ παραχώρησε συνέντευξή στον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ, Τζέιμι Καράγχερ και σε ερώτηση αν ο Κλοπ θα ήταν καλός ως Τζέιμς Μποντ έδωσε… ρέστα.

Αρχικά γέλασε, απάντησε θετικά και εν συνεχεία είπε ότι τον λατρεύει.

«Είμαι τυχερός που τον έχω συναντήσει μια-δυο φορές και απλά σε κάνει να θέλεις να τον ακολουθείς. Δεν έχω γνωρίσει πάνω από δύο ανθρώπους με τα χρόνια που το έχουν αυτό. Ο άλλος είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βασικά, αλλά δεν θα έπρεπε να τον αναφέρω! Είναι ηγέτης. Για την ακρίβεια πιστεύω ότι είναι πολύ παραπάνω από τον Τζέιμς Μποντ» πρόσθεσε.

Και αφού ο Κρεγκ έδωσε… τροφή, οι ρεπόρτερ της Λίβερπουλ δεν έχασαν την ευκαιρία να ζητήσουν το σχόλιο του Γερμανού τεχνικού. Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι  ζήτησαν από τον Γιούγκεν Κλοπ να σχολιάσει τα όσα είπε ο Ντάνιελ Κρεγκ και το αν θα ήθελε να γίνει ο επόμενος Μποντ με την απάντηση να προσφέρει άφθονο γέλιο.

«Δεν θέλω να γίνω Τζέιμς Μποντ. Είμαι χαρούμενος που είμαι προπονητής της Λίβερπουλ και κανείς δεν θέλει να με δει να βγαίνω από τη θάλασσα με το μαγιό μου!», είπε χαρακτηριστικά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X