Καταδικάστηκε ο Ζωγράφος σε 1,5 χρόνο φυλάκιση για ψευδορκία κατά Μελισσανίδη!

Καταδικάστηκε ο Ζωγράφος σε 1,5 χρόνο φυλάκιση για ψευδορκία κατά Μελισσανίδη!
Photo Credits: INTIME

Για όσα είχε ψευδώς αναφέρει ο Ζωγράφος για τον Δημήτρη Μελισσανίδη τον Φεβρουάριο του '15

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Παρασκευή εκδικάστηκε από το Α’ Τριμελές Πλημμελιοδικείο Αθηνών η μήνυση που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του Χριστόφορου Ζωγράφου για ψευδή καταμήνυση για τα όσα είχε αναφέρει ο πρώην ρέφερι εναντίον του διοικητικού ηγέτη της Ενωσης τον Φεβρουάριο του 2015 σε σχέση με την επίθεση που είχε δεχθεί τότε.

Με παρουσία Μελισσανίδη, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο, ο Χριστόφορος Ζωγράφος καταδικάστηκε από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε ενάμισι χρόνο φυλάκιση για ψευδή καταμήνυση και για ψευδορκία, με την υπόθεση να κλείνει και επίσημα.

Θυμίζουμε ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο Μελισσανίδης είχε απαλλαγεί από την αθλητική δικαιοσύνη, αλλά δεν έμεινε εκεί αφού στη συνέχεια κυνήγησε τον Ζωγράφο και στα πολιτικά δικαστήρια, με αποκορύφωμα τη σημερινή απόφαση καταδίκης του Ζωγράφου για τα όσα είχε ισχυριστεί εναντίον του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X