Μπαρτσελόνα: Προ των πυλών ο Πίρλο, δεν υπάρχουν τα χρήματα για την αποζημίωση του Κούμαν

Μπαρτσελόνα: Προ των πυλών ο Πίρλο, δεν υπάρχουν τα χρήματα για την αποζημίωση του Κούμαν
Photo Credits: INTIME

Με τις... βαλίτσες στο χέρι είναι ο Αντρέα Πίρλο, έτσι ώστε να διαδεχθεί στον πάγκο της Μπαρτσελόνα τον Ρόναλντ Κούμαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παραλογισμός συνεχίζεται στη Μπαρτσελόνα…

Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται το Σάββατο στο «Wanda Metropolitano» και όλα δείχνουν πως το διαζύγιο ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Κούμαν είναι δεδομένο, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο ντέρμπι των δύο ομάδων.

Στην… κούρσα για τον πάγκο των Καταλανών, προβάδισμα έχει ο Αντρέα Πίρλο, δίχως να θεωρείται απίθανο να αναλάβει εν τέλει τις τύχες της Μπαρτσελόνα ένας εκ των Τσάβι, Αντόνιο Κόντε, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Βέβαια, θυμίζουμε πως οι «Μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει τα χρήματα (ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια) της αποζημίωσης του Ολλανδού τεχνικού.

Εφόσον βρεθούν τα συγκεκριμένα χρήματα, ο Λαπόρτα θα προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του προπονητή ώστε να εκμεταλλευτεί και την διακοπή που ακολουθεί λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ωστόσο, μόνο και μόνο που μπαίνουμε σε αυτή τη συζήτηση, αντιλαμβανόμαστε πως στις τάξεις των «Καταλανών» δεν κινείται τίποτα με βάση τη λογική.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X