ΑΕΚ: Η μέρα που άρχισε ο (προπονητικός) μύθος, η πρεμιέρα του Ντούσκο (VIDEO)

ΑΕΚ: Η μέρα που άρχισε ο (προπονητικός) μύθος, η πρεμιέρα του Ντούσκο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνήθως, λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Στην περίπτωση της ΑΕΚ και του Ντούσαν Μπάγεβιτς όμως, οι αρχές δεν ήταν καλές. Αλλά το φινάλε, προσέφερε στον σύλλογο και τον Ντούσκο, κορυφαίες στιγμές επιτυχίας. Όπως συνέβη όταν αποκτήθηκε τραυματίας ως ποδοσφαιριστής, αλλά μόλις έγινε καλά, μάγεψε το κοινό. Ή όπως μια μέρα σαν σήμερα του 1988, όταν ξεκίνησε με ήττα να κάθεται στον πάγκο της ΑΕΚ. Αλλά μετά, δεν σταμάτησε να οδηγεί την Ενωση σε τίτλους και μεγάλες στιγμές.

Πέρασαν 30 χρόνια από τη μέρα που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ΑΕΚ σε αγώνα πρωταθλήματος. Ηταν η πρεμιέρα της περιόδου 1988-89 και η Ενωση κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο (συγκλονιστικό παράρτημα του Κοσκωτά) στο Καραϊσκάκη. Το Φάληρο «κιτρίνισε», η ΑΕΚ είχε καλές στιγμές, αλλά ένα γκολ του Αναστόπουλου έκρινε το παιχνίδι (με την ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε αγωνιστεί και ο Θωμάς Μαύρος). Η Ενωση ξεκίνησε με ήττα, αλλά μετά…ξέχασε πως είναι να χάνει και έφτασε στο πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X