Ιστορικό πρώτο γκολ σε ευρωπαϊκό όμιλο για τη Λινκολν από το Γιβραλτάρ (VIDEO)

Ιστορικό πρώτο γκολ σε ευρωπαϊκό όμιλο για τη Λινκολν από το Γιβραλτάρ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έγραψε ιστορία η Λίνκολν, με τον Μάρκο Ρόσα να πετυχαίνει το πρώτο γκολ στην ιστορία του συλλόγου σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να φέρνει προς στιγμήν το ματς στα ίσα απέναντι στη Κοπεγχάγη.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ το πλησίασε αρκετές φορές κι απέναντι στη Κοπεγχάγη το έκανε πραγματικότητα! Η Λίνκολν, η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ που συμμετέχει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έγραψε ιστορία στο ματς κόντρα στους Δανούς με το παρθενική της γκολ, για το 1-1 στο 33ο λεπτό!

Ο Μάρκο Ρόσα έμελλε να γίνει ο ιστορικός, πρώτος σκόρερ του κλαμπ σε ευρωπαϊκό όμιλο, με ωραίο «σκαστό» σουτ που κόντραρε και σε αντίπαλο, ένα γκολ που όλοι οι συμπαίκτες και το προπονητικό σταφ έτρεξαν να το πανηγυρίσουν σαν μια παρέα! Η χαρά μπορεί να μην κράτησε για πολύ, καθώς ο Βιντ έγραψε το 2-1 στην εκπνοή του ημιχρόνου, αλλά το ιστορικό ορόσημο για τους Red Limps είναι γεγονός!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X