Ιταλία: Τα εντυπωσιακά σχέδια για το νέο γήπεδο της Ιντερ και της Μίλαν! (ΦΩΤΟ)

Ιταλία: Τα εντυπωσιακά σχέδια για το νέο γήπεδο της Ιντερ και της Μίλαν! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μια ανάσα από την υπογραφή των κατάλληλων εγγράφων βρίσκονται Ίντερ, Μίλαν και οι αρμόδιες αρχές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ίντερ και η Μίλαν συνδυάζονται για να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους, που είναι η δημιουργία του νέου τους γηπέδου που θα αντικαταστήσει το ιστορικό «Σαν Σίρο».

Τα νέα σχέδια είναι εντυπωσιακά, θα περιέχουν ένα φοβερό νέο γήπεδο με το όνομα «Cathedral» και θα βρίσκεται σε έναν χώρο 106 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Σύμφωνα με τις μελέτες, θα είναι έτοιμο ως το 2026.

Ιταλία: Τα εντυπωσιακά σχέδια για το νέο γήπεδο της Ιντερ και της Μίλαν! (ΦΩΤΟ) Ιταλία: Τα εντυπωσιακά σχέδια για το νέο γήπεδο της Ιντερ και της Μίλαν! (ΦΩΤΟ) Ιταλία: Τα εντυπωσιακά σχέδια για το νέο γήπεδο της Ιντερ και της Μίλαν! (ΦΩΤΟ) Ιταλία: Τα εντυπωσιακά σχέδια για το νέο γήπεδο της Ιντερ και της Μίλαν! (ΦΩΤΟ) Ιταλία: Τα εντυπωσιακά σχέδια για το νέο γήπεδο της Ιντερ και της Μίλαν! (ΦΩΤΟ) Ιταλία: Τα εντυπωσιακά σχέδια για το νέο γήπεδο της Ιντερ και της Μίλαν! (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X