Σουάρες: «Στην Μπαρτσελόνα μου φέρθηκαν σαν 15χρονο, ο Μέσι ήθελε να μείνει»

Σουάρες: «Στην Μπαρτσελόνα μου φέρθηκαν σαν 15χρονο, ο Μέσι ήθελε να μείνει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκπληκτικές ατάκες από τον Λουίς Σουάρες σε συνέντευξη του στην καταλανική Sport που δείχνουν την απόλυτη παρακμή στην οποία έχει πέσει η Μπαρτσελόνα.

Λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει την ομάδα με την οποία δέθηκε πιο πολύ από όλες, ο Λουίς Σουάρες έβγαλε τα σώψυχα του στην καταλανική Sport σε μία συνέντευξη με ατάκες «φωτιά» που ήδη έχει προκαλέσει σάλο στην Ισπανία και όχι μόνο: «Ο Μέσι μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και μόνο αυτό θα τον έκανε χαρούμενο», ήταν η τοποθέτηση του για τον κολλητό του, ενώ αναφορικά με την δική του φυγή ήταν λάβρος κατά του πρώην προέδρου Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και κατά του Ρόναλντ Κούμαν: «Ο Κούμαν δεν μου έδειξε σεβασμό. Μου φέρθηκε σαν να ήμουν 15χρονος, ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος διέρρεε ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια. Αυτή τη στιγμή ο Κούμαν με τον Λαπόρτα έχουν έναν δικό τους πόλεμο που πληγώνει τους παίκτες».

Κλείνοντας μάλιστα, ο Λουίς Σουάρες συμβούλευσε τον Τσάβι να μην βιαστεί να αναλάβει την ομάδα της καρδιάς του. Τουλάχιστον όχι τώρα: «Ως φίλαθλος του ποδοσφαίρου και με βάση όσα έχει κάνει ως παίκτης δεν νομίζω ότι σήμερα, αύριο ή μεθαύριο είναι η ώρα για να αναλάβει την ομάδα. Είναι έξυπνος και ξέρει τις δυσκολίες του κλαμπ. Πρέπει να περιμένει. Ξέρω ότι είναι καλός τεχνικός και κάποια μέρα θα κάνει μεγάλα πράγματα στο Καμπ Νόου, όπου θα γίνει το ίδιο πετυχημένος προπονητής, όσο ήταν και παίκτης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X