Η αλήθεια για το τατουάζ του Βράνιες-Τι θα κάνει ο Βόσνιος

Η αλήθεια για το τατουάζ του Βράνιες-Τι θα κάνει ο Βόσνιος
Photo Credits: INTIME

Η UEFA έκανε έρευνα, ο Ογκνιεν Βράνιες έστειλε υπόμνημα και οι θέσεις του έγιναν δεκτές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ογκνιεν Βράνιες έπαιξε και πάλι δυνατά στα βοσνιακά ΜΜΕ, αυτή τη φορά για ένα τατουάζ που έχει στο δεξί χέρι.

Οπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr, δημοσιεύματα από τη Βοσνία έκαναν λόγο πως η UEFA αποφάσισε να επέμβει στην υπόθεση, μετά τις καταγγελίες που έγιναν στην FARE και σύμφωνα με όσα έγραψαν, ο Βράνιες δεν θα μπορούσε να παίξει σε ευρωπαϊκό ματς, αν δεν διέγραφε ένα τατουάζ που απεικονίζει τον Μομτσίλο Τζούγιτς.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική, με την ΑΕΚ να παίρνει θέση και να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και καμία απειλή από την UEFA, τόσο για την Ενωση, όσο και για τον Βράνιες.

Μετά την καταγγελία που έγινε στη FARE, η UEFA έκανε έρευνα και ο Βράνιες έστειλε υπόμνημα με τις θέσεις του, οι οποίες έγιναν δεκτές. Και για αυτό δεν τιμωρήθηκε παρά μόνο έχει την υποχρέωση να παίζει με καλυμμένο το τατουάζ.

Στο υπόμνημά του ο Βράνιες ανέφερε ότι «το τατουάζ αυτό δεν ενέχει την παραμικρή πολιτική θέση, ότι δεν υποστηρίζει την παραμικρή ακραία πολιτική θέση σαν άνθρωπος και ότι για ένα μεγάλο κομμάτι των Σέρβων της Βοσνίας ο Τζούγιτς δεν αποτελεί εγκληματία, ούτε ναζιστή αλλά ήρωα πολέμου». Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση όπως τόνισε ο ίδιος θα συμμορφωθεί με την απόφαση, θα καλύπτει το τατουάζ για να μην έχει ξανά παρόμοια μπλεξίματα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X