Στο δρόμο για το ταμείο με δυάδα και μονό!

Στο δρόμο για το ταμείο με δυάδα και μονό!

Προγνωστικά ημέρας από την συντακτική ομάδα του Betmarket.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από ένα διήμερo γεμάτο μπάλα και στοίχημα σε Champions League, προχωράμε στην σημερινή ημέρα, όπου υπάρχει πληθώρα αναμετρήσεων σε Europa League και Europa Conference League.

Προγνωστικά Europa League

Δίκαιο φαβορί η Λεβερκούζεν. Η Γερμανική ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σε αντίθεση με την Σέλτικ που στα τελευταία παιχνίδια προβληματίζει με την εικόνα της ενώ σήμερα αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες.

Οι Σκωτσέζοι κέρδισαν μόνο βατούς αντιπάλους (Ρος Κάουντι & Ρειθ Ρόβερς) στα 7 τελευταία παιχνίδια τους (2-1-4) και μάλιστα εντός έδρας.

Ο Ποστέκουγλου και λόγω απουσιών χρησιμοποιεί σχεδόν τους ίδιους παίκτες στις τελευταίες αναμετρήσεις (ακόμα και με την Ρέιθ Ρόβερς παράταξε δυνατή ενδεκάδα), κάτι που αναμένω να του στοιχίσει σήμερα σε φρεσκάδα και δυνάμεις.

Αναμέτρηση με καλό ρυθμό και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες αναμένουμε στην Ουγγαρία ανάμεσα σε Φέρεντσβάρος και Μπέτις.

Οι Ούγγροι μετά την ήττα στην πρεμιέρα θα αναζητήσουν τη νίκη σήμερα κόντρα σε μία Μπέτις που διαθέτει ποιότητα στην επίθεση αλλά αμυντικά συνεχίζει να έχει κενά.

Ενδεικτικό το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο την Σέλτικ, το οποίο ολοκληρώθηκε με 7 τέρματα (4-3).

Στο Βέλγιο, η Γκενκ χάρη στην επιθετική της δυναμική βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του Βελγικού πρωταθλήματος. Σε φόρμα ο Ονουάτσου, αλλά δεν είναι συνηθισμένη σε «διπλό» ταμπλό κάτι που θεωρούμε ότι ίσως της στοιχίσει απόψε.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Γουέστ Χαμ είναι αναγκασμένη να πάρει πόντους και έχει την ποιότητα, την εμπειρία και τις παραστάσεις για να διεκδικήσει

αποτέλεσμα.

Betmarket Επιλογές:

Μονό Bet365:

30/9 – 22:00 – Γκενκ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: 2 (3.80) με 15 μονάδες (ΠΠ)

Δυάδα Stoiximan.gr:

30/9 – 22:00 – Σέλτικ – Λεβερκούζεν: 2 (1.93) (2+ταμείο)

30/9 – 22:00 – Φερεντσβάρος – Μπέτις: goal/goal+over (2.05)

Στη δυάδα απόδοσης 3.95 ποντάρισμα 15 μονάδων

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για τα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, τις υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και τις μεθόδους πληρωμών τους όπως είναι η paysafe κάρτα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X