Κούμαν: «Οι παίκτες μου με στηρίζουν, ο σύλλογος πάλι δεν ξέρω»

Κούμαν: «Οι παίκτες μου με στηρίζουν, ο σύλλογος πάλι δεν ξέρω»
Photo Credits: INTIME

Υπ' ατμόν φαίνεται να είναι ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος νιώθει πως χαίρει της στήριξης των ποδοσφαιριστών του όμως

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρ’ όλο που ο Ρόναλντ Κούμαν κατάφερε να… συγυρίσει την περσινή Μπαρτσελόνα, η ομάδα άλλαξε πάρα πολύ και το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να χάνει πολύ σε ομοιογένεια και ποιότητα.

Οταν φεύγει ο Μέσι και έρχεται ο Λουκ Ντε Γιόνγκ άλλωστε, δεν μπορείς να περιμένεις τα ίδια αποτελέσματα.

Ταυτόχρονα, απουσιάζουν οι Αγουέρο, Ντεμπελέ, ενώ μόλις επέστρεψαν από τραυματισμούς οι Φάτι και Κοουτίνιο.

Είναι λογικό επομένως μία ομάδα που έχει χάσει μέσα στο καλοκαίρι και τον Μέσι, αλλά και τον Γκριεζμάν να χρειάζεται αρκετό χρόνο να «δέσει» και να γίνει ανταγωνιστική.

Οι «Καταλανοί» εκτός των άλλων, σύμφωνα με τον προπονητή τους δεν έχουν και την τύχη με το μέρος τους, από τη στιγμή που έπαιξαν καλά για 70 λεπτά, δίχως όμως να μετουσιώσουν τις φάσεις που δημιούργησαν σε γκολ, ενώ από την άλλη η Μπενφίκα… ότι έκανε της έβγαινε.

«Το τελικό αποτέλεσμα είναι δύσκολο να το δεχθούμε γιατί δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά μέχρι το 2-0. Αν σκοράρουν τρία γκολ στις λίγες ευκαιρίες που έκαναν στο παιχνίδι είναι μεγάλη διαφορά. Δεν ήμασταν κατώτεροι εκτός από την αποτελεσματικότητα», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός.

Στη συνέχεια ερωτηθείς για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Μπαρτσελόνα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια τόνισε πως: «Δεν πρόκειται να συζητήσω για το επίπεδο αυτής της ομάδας. Όλοι γνωρίζουν ποιο είναι το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα. Δεν είναι δυνατόν να σχολιάσω μια ομάδα που δεν είναι αυτή των προηγούμενων ετών. Για μένα είναι ξεκάθαρο.

Μπορώ να σχολιάσω μόνο τη δική μου δουλειά μου με την ομάδα. Νιώθω ότι με στηρίζουν οι παίκτες μου. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω για τον σύλλογο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X