ΑΕΚ: Το… μάθημα Μιλόγεβιτς σε Γκαρσία στα Σπάτα – Τα είπαν Κονέ, Παπαδημητρίου με παίκτες!

ΑΕΚ: Το… μάθημα Μιλόγεβιτς σε Γκαρσία στα Σπάτα – Τα είπαν Κονέ, Παπαδημητρίου με παίκτες!
Photo Credits: INTIME

Ολα όσα έγιναν στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εικόνα και το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν άφησαν στην ομάδα καλή… γεύση. Το ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο Αγρίνιο, πλέον κρίνεται ως «οριακό» για πολλά ζητήματα και πρόσωπα εντός κλαμπ.

Στην ΑΕΚ στηρίζουν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας (Βελέζ, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ), αλλά περιμένουν στο Αγρίνιο κάτι… πολύ καλύτερο. Ο Σέρβος προπονητής κατανοεί την πίεση στην ΑΕΚ και ότι οι προσδοκίες είναι μεγάλες και περιμένει από παίκτες-κλειδιά να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

Ετσι, στην προπόνηση της Τετάρτης ο ίδιος έκανε για πάνω από 10 λεπτά «ιδιαίτερο μάθημα» στον Λιβάι Γκαρσία. Αφού έφυγαν όλοι οι παίκτες, ο Μιλόγεβιτς κράτησε τον Γκαρσία στον αγωνιστικό χώρο και του έδειχνε συνεχώς κινήσεις και τι περιμένει από αυτόν τακτικά. Διότι έχει πολλά παράπονα από την τακτική συμπεριφορά του στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όταν άφησε πολλές φορές τον Κλεμάν Μισελέν μόνο του δίχως βοήθειες στη δεξιά πλευρά. Μάλιστα, οι δύο τους αποχώρησαν αγκαλιά μέχρι και τα αποδυτήρια και με το χαμόγελο στα χείλη, που ίσως προδίδει την καλή συνεργασία τους.

Πάντως, τα τετ α τετ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεν τελείωσαν εκεί. Ο Παναγιώτης Κονέ τα είπε για αρκετή ώρα με τον Νταμιάν Σιμάνσκι και τον Νταμιέν Λε Ταλέκ, ο Γιάννης Παπαδημητρίου για πάνω από 10 λεπτά με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς στον αγωνιστικό χώρο με τον Αυστριακό (μόνο) να ακούει όσα του έλεγε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, ενώ ο Νίκος Παναγιωτάρας τα έλεγε με τον Στίβεν Τσούμπερ.

Έτσι είναι ενδεικτικό ότι η ΑΕΚ «δουλεύει» με παίκτες-κλειδιά για να δει κάτι καλύτερο την Κυριακή στο Αγρίνιο. Σε ένα ματς, επαναλαμβάνουμε, οριακό…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X