Βάις: «Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας»

Βάις: «Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας»
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάντιμιρ Βάις, προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, μίλησε πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκθείασε τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Σλόβας Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις στην συνέντευξη Τύπου, αναφέροντας ότι μαζί με τον Ολυμπιακό, θεωρεί τον Δικέφαλο από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν θεωρεί ότι είναι οριακό το αυριανό παιχνίδι: «Είναι πολύ οριακό και σημαντικό, γιατί πολύ πιθανόν να κριθεί η 2η θέση. Θέλουμε να πάρουμε τον βαθμό ή τους 3. Τον είδα τον ΠΑΟΚ στο ματς με τη Λίνκολν, αλλά δεν τα πήγε και τόσο καλά».

Για το δυνατό στοιχείο του ΠΑΟΚ: «Παρακολούθησα αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Σίγουρα οι παίκτες που ξεχώρισαν είναι ο Μπίσεσβαρ, ο Σφιντέρσκι και ο Ζίβκοβιτς. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη δύναμη και θα προσπαθήσουμε κι εμείς να φανούμε αντάξιοι».

Για τις απουσίες: «Έλειπαν παίκτες λόγω ίωσης, ήδη προπονούνται μαζί μας και θα δούμε τι θα γίνει μετά την προπόνηση. Ο Ντε Μάρκο είναι τραυματίας, έχουμε κάποιες απουσίες».

Για το αν είναι σημαντικό το γεγονός ότι αντιμετώπισε και τον Ολυμπιακό η Σλόβαν: «Πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θα πρέπει να σκοράρουμε. Θα αντιμετωπίσουμε αξιόλογους αντιπάλους, αλλά θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X