Πελέ: Παίρνει εξιτήριο κι επιστρέφει στο σπίτι του

Πελέ: Παίρνει εξιτήριο κι επιστρέφει στο σπίτι του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλο και καλύτερα είναι τα νέα για την υγεία του Πελέ.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου πρόκειται-πιθανότατα την Πέμπτη-να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έπειτα από μια επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο, όπως δήλωσε σήμερα η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο.

«Τώρα είναι πιο δυνατός και βγαίνει από το νοσοκομείο για να συνεχίσει να αναρρώνει και να νοσηλεύεται στο σπίτι» έγραψε η κόρη του Πελέ στο Instagram.

Ο Βραζιλιάνος «μάγος», ο οποίος στις 23 Οκτωβρίου θα γίνει 81 ετών, υποβλήθηκε στην επέμβαση στις 4 Σεπτεμβρίου. Ήταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου τις επόμενες ημέρες, αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δωμάτιο.

Ο Πελέ, ο μόνος παίκτης που έχει κατακτήσει τρία Παγκόσμια Κύπελλα, υπέφερε από προβλήματα στο ισχίο εδώ και χρόνια και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του είχαν ήδη μειωθεί πριν από την πανδημία της Covid-19 και έκτοτε έχει κάνει λίγες περιττές εξόδους έξω από το σπίτι του κοντά στο Σάντος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X