ΑΕΚ: Βελτιωμένη παρά την φιλική ήττα από τον Μίλωνα η ανδρική ομάδα βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Βελτιωμένη παρά την φιλική ήττα από τον Μίλωνα η ανδρική ομάδα βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε βελτιωμένη παρά την ήττα με 3-0 σετ από τον Μίλωνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ από τον ισχυρό Μίλωνα σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Η «Ένωση» παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο φιλικό αντιμετωπίζοντας μάλιστα μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και διαφορετικών στόχων. Παρόλα αυτά οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν κατά διαστήματα να δείξουν πολλά από τα στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Ο προπονητής, Άκης Χατζηαντωνίου παρότι ήξερε πως η ομάδα του τώρα ξεκίνησε τα φιλικά προτίμησε να «κλείσει» παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ στάθηκε πολύ καλά, χάνοντας στις λεπτομέρειες με 25-23. Στο δεύτερο κάποια εύκολα λάθη σε υποδοχή και επίθεση είχαν ως αποτέλεσμα ο Μίλωνας να κάνει το 15-17. Στο τρίτο επήλθε και η κούραση και η ήττα με 25-15 και 3-0 αντίστοιχα. Παρόλα αυτά η ομάδα δείχνει να βελτιώνεται σταθερά και στόχος είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην έναρξη της Preleague.

Τα σετ: 25-23, 25-17, 25-15

ΑΕΚ: Πετσιάς, Ράμος, Θεοδόσης, Ντόντης, Αχιλλεόπουλος (λ), Πίπερ, Σπέλερ, Καβαρινός, Μουσικάς, Χαλίλης, Φίλος, Παύλου

Δείτε φωτογραφίες του enwsi.gr από τη σημερινή αναμέτρηση

ΑΕΚ: Βελτιωμένη παρά την φιλική ήττα από τον Μίλωνα η ανδρική ομάδα βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Βελτιωμένη παρά την φιλική ήττα από τον Μίλωνα η ανδρική ομάδα βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Βελτιωμένη παρά την φιλική ήττα από τον Μίλωνα η ανδρική ομάδα βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Βελτιωμένη παρά την φιλική ήττα από τον Μίλωνα η ανδρική ομάδα βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Βελτιωμένη παρά την φιλική ήττα από τον Μίλωνα η ανδρική ομάδα βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X