Απίστευτος Αυγενάκης: Επιχορήγησε με 10.000 ευρώ την παρ' ολίγον τραγωδία στην Πάτρα! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτος Αυγενάκης: Επιχορήγησε με 10.000 ευρώ την παρ' ολίγον τραγωδία στην Πάτρα! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όχι μόνο δεν περίμενε να ολοκληρωθούν οι έρευνες για το κατά πόσο φέρουν ευθύνες οι διοργανωτές του PICK PATRAS, στο οποίο παρ’ ολίγον να χάσει τη ζωή του ο 6χρονος Φώτης, αλλά τους επιχορήγησε και με το ποσό τον 10 χιλιάδων ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο 6χρονος Φώτης του οποίου η ιστορία συγκίνησε το Πανελλήνιο, τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια του αγώνα καρτ, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα πριν από 10 ημέρες. Το παρ’ ολίγον μοιραίο συνέβη όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να προσκρούσει στα κάγκελα τραυματίζοντας το παιδί.

Ο μικρός διεκομίσθη άμεσα στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί με την πορεία της υγείας του ευτυχώς να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Τη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα είχε αναλάβει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών (Α.Ο.Π.) , ο οποίος δεν είναι αθλητικό σωματείο (και επομένως δεν θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί) και η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νέων (ΛΕ.Μ.Α.Ν.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με το Υπουργείο να σπεύδει να χρηματοδοτήσει τη ΛΕ.Μ.Α.Ν. με το ποσό το 10.000 ευρώ προτού ολοκληρωθούν οι έρευνες των αρχών για το κατά πόσο είχαν τηρηθεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για έναν αγώνα εντός πόλεως.

Διευκρινίζεται ότι η έγκριση του ποσού είχε γίνει προ του ατυχήματος, στις 14 Σεπτεμβρίου 2021, ωστόσο είναι σαφές ότι μετά από την τροπή που πήραν τα πράγματα και που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένα παιδί, ο Υφυπουργός δεν θεώρησε σκόπιμο να αναστείλει την επιχορήγηση.

Ακολουθεί η σχετική έγκριση επιχορήγησης του Υφυπουργού Αθλητισμού από την Διαύγεια:

Απίστευτος Αυγενάκης: Επιχορήγησε με 10.000 ευρώ την παρ' ολίγον τραγωδία στην Πάτρα! (ΦΩΤΟ) Απίστευτος Αυγενάκης: Επιχορήγησε με 10.000 ευρώ την παρ' ολίγον τραγωδία στην Πάτρα! (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X