ΑΕΚ: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δωρεές για το Μουσείο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δωρεές για το Μουσείο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε για τις νέες δωρεές στο Μουσείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ συνεχίζει να δίνει δωρεές για το Μουσείο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

H ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω Facebook ενημέρωσε για τις δωρεές στο Μουσείο.

Οσα αναφέρει: 

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δωρεές για το Μουσείο της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο με παράδοση ιδιαίτερα σημαντικών εκθεμάτων από τον απλό κόσμο της ομάδας μας!

1) Ο φίλος της ΑΕΚ Σταύρος Καραμπάτσης (πάνω φωτό) προσέφερε μια σειρά από ενδιαφέροντα εκθέματα από την προσωπική του συλλογή, όπως μια φανέλα που φόρεσε ο Τόνι Σαβέβσκι το 1990, μια γαλάζια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της περιόδου 2007-08, λάβαρα, κασκόλ, κομμάτια από δίχτυα των τερμάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια και εισιτήρια!

2) Ο φίλαθλος της ομάδας μας, Νεκτάριος Πανανουδάκης (διακρίνεται δεξιά στην κάτω αριστερά φωτό) προσέφερε τη φανέλα που φόρεσε ο αείμνηστος Γιώργος Ξενίδης στον ευρωπαϊκό αγώνα με την Ιντερ στο «Νίκος Γκούμας» στις 28 Φεβρουαρίου του 2002

3) Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, Αντώνης, Νίκος και Πέτρος Κουτρουμπίλας (φωτό κάτω δεξιά) προσέφεραν μια σπάνια λευκή φανέλα, που είχε φορεθεί το 1982 σε αγώνα με τον Αρη. Οι εμφανίσεις αυτές δόθηκαν στη συνέχεια στην κιτρινόμαυρη Ακαδημία και για αυτό καλύφθηκε με μια γαλάζια λωρίδα ο χορηγός, αφού στις «μικρές» ομάδες δεν επιτρέπονταν φανέλες με χορηγό!

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν ενθύμια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν ή να παραχωρήσουν προσωρινά, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο email aekmuseum@aekfc.gr υπ’ όψιν των κ.κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X