Κοσμάς: «Η ολοκλήρωση της σεζόν θα σημάνει τη μετάβασή μας στην OPAP Arena»

Εικόνες από την εκδήλωση ΑΕΚ-ΟΠΑΠ στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του CEO της ΑΕΚ, Γιώργου Κοσμά στην εκδήλωση για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της Ενωσης με τον ΟΠΑΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ και ο ΟΠΑΠ παρουσίασαν στα Σπάτα χρονιά τη χορηγική τους συνεργασία για ακόμα μια σεζόν. Ο Γιώργος Κοσμάς, κατά την εκδήλωση στο προπονητικό κέντρο της Ενωσης αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η επόμενη σεζόν για τον Δικέφαλο, την επιστροφή του στο Σπίτι και τη συμβολή του ΟΠΑΠ σε όλο αυτό.

Συγκεκριμένα, ο CEO της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς τόνισε μεταξύ άλλων: «Βρισκόμαστε στην αρχή μιας απαιτητικής σεζόν. Εκτός των αγωνιστικών στόχων, η ολοκλήρωση της χρονιάς θα σημάνει τη μετάβασή μας στην OAPA Arena και θα μας αναβαθμίσει σε πολλά επίπεδα.

Κοινός παρανομαστής σε όλο αυτό είναι ο ΟΠΑΠ που αποτελεί συμπαίκτη μας. Η εμπιστοσύνη του ΟΠΑΠ μας ικανοποιεί και αποδεικνύει την ανοδική εμπορική ανάπτυξή μας. Συγχαίρω τον ΟΠΑΠ για το μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελεί».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X