Κιελίνι: «Το παιχνίδι με την Τσέλσι είναι το πιο εύκολο των τελευταίων εβδομάδων» (VIDEO)

Κιελίνι: «Το παιχνίδι με την Τσέλσι είναι το πιο εύκολο των τελευταίων εβδομάδων» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους υποδέχεται απόψε (29/09) την Τσέλσι, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η «Γηραιά Κυρία» προέρχεται από την αγχωτική νίκη που πήρε στο πρωτάθλημα με 3-2 από της Σαμπντόρια, ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης από την ήττα με 1-0, στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «μπιανκονέρι» θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Απόψε (29/09, 22:00) υποδέχονται την Τσέλσι. Ενα ματς το οποίο ο Τζόρτζιο Κιελίνι χαρακτήρισε το πιο εύκολο για την ομάδα, λέγοντας πως τα προηγούμενα που κλήθηκαν να δώσουν την τελευταία εβδομάδα, είχαν υψηλότερο δείκτη δυσκολίας.

«Με την Τσέλσι είναι το πιο εύκολο παιχνίδι που έχουμε παίξουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Ακόμα και ο προπονητής μας συμφωνεί με αυτό γιατί μας το είπε. Αυτά τα ματς είναι υπέροχα γιατί είναι εύκολο να προετοιμαστούμε. Η ένταση είναι στο υψηλότερο επίπεδο όπως και όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 37χρονος Ιταλός αμυντικός, στη συνέντευξη Τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X