ΑΕΚ: Τι αλλάζει στις στοιχηματικές αποδόσεις μετά την ήττα στην Τούμπα

ΑΕΚ: Οι «παλιοσειρές» που ξέρουν την ομάδα
Photo Credits: INTIME

Ανέβηκε ξανά η απόδοση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει γραφτεί και ειπωθεί πάρα πολλές φορές πως η φετινή ΑΕΚ με μία εντελώς διαφορετική ομάδα από ότι είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Οι τόσες αλλαγές είναι λογικό να χρειάζονται αρκετό χρόνο για να δημιουργήσουν ένα αποδοτικό και με σταθερή απόδοση ποδοσφαιρικό σύνολο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, πως αλλαγές είχαμε και στον πάγκο, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η πίστωση χρόνου είναι απαραίτητη.

Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ;

Θεωρητικά και πρακτικά η ΑΕΚ είναι αρκετά ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι. Διαθέτει πάρα πολλούς ποιοτικούς νέους παίκτες και είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με καλές πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ φαίνονται πως είναι τα τρία πιο μεγάλα και ρεαλιστικά φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Superleague. Από τις τρεις αυτές ομάδες, η ΑΕΚ έχει τον τρίτο λόγο με βάση τις στοιχηματικές αποδόσεις, όχι γιατί δεν είναι μία ποιοτική ομάδα, αλλά γιατί όλες αυτές οι νέες προσθήκες και το νέο εγχείρημα χρειάζεται σίγουρα χρόνο για να «δέσει».

Γιατί μπορεί να αποδειχθεί θετική η ήττα από τον ΠΑΟΚ;

Από βαθμολογική πλευρά, σίγουρα η ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν είναι ότι καλύτερο για μία ομάδα όπως η ΑΕΚ που κυνηγά το πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, δεν χάθηκε και ο κόσμος που η ΑΕΚ έχασε από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ούτε είναι τόσο καταστροφικό το γεγονός πως χάθηκαν δύο βαθμοί στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. Όλα αυτά τα γεγονότα είχαν ως αποτέλεσμα στοιχηματικά να ανέβει πολύ η απόδοση της ΑΕΚ όσον αφορά την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αυτό είναι καλό για όσους επιθυμούν τώρα να στοιχηματίσουν υπέρ της ΑΕΚ.

Αναζητώντας τη στοιχηματική αγορά για τον επόμενο πρωταθλητή στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που μπορεί κανείς να παίξει νόμιμα στην Ελλάδα, θα βρει την στοιχηματική απόδοση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου ακόμα και πάνω από το 10.00. Το να πάρεις 10 φορές τα χρήματά σου είναι μία εξαιρετική περίπτωση. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα αυτή για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το στοίχημα και τις αποδόσεις των νόμιμων ελληνικών στοιχηματικών ιστοσελίδων.

Αναλύοντας τις στοιχηματικές αποδόσεις των τριών πρώτων φαβορί

Μπορούμε να δούμε πως πρώτος σε απόδοση κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι Ολυμπιακός με 1.30 έως 1.40. Πολύ χαμηλές αποδόσεις για οποιονδήποτε παίζει στοίχημα που δεν αξίζουν το ρίσκο. Σημειώστε, επίσης, πως στο φετινό πρωτάθλημα φαίνεται πως ο πρωταθλητής δεν θα πάρει με τόσο μεγάλη διαφορά τον τίτλο και πώς οι μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος θα κάνουν μεγάλη «ζημιά» στους πρωτοπόρους. Σίγουρα πολύ μεγαλύτερη ζημιά απ’ ότι πέρυσι, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Δεύτερο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, με απόδοση κατάκτησης του πρωταθλήματος στα επίπεδα του 5.00 – 6.00. Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ η απόδοση της ΑΕΚ ανέβηκε αισθητά, οι αντίστοιχες αποδόσεις του ΠΑΟΚ έπεσαν, ακολουθώντας ακριβώς την αντίθετη πορεία.

Είναι τώρα καλή στιγμή να στοιχηματίσει κανείς;

Οπωσδήποτε. Ιδίως αν πιστεύει στην ΑΕΚ, τότε η απόδοση του 10.00 είναι εξαιρετική. Είναι δύσκολο να βρείτε μεγαλύτερη απόδοση στη συνέχεια, εκτός και αν η ΑΕΚ συνεχίσει να χάνει τον ένα βαθμό μετά το άλλο. Αν βελτιωθεί αγωνιστικά, πράγμα το οποίο είναι το πιο πιθανό, τότε η απόδοση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ένωση θα πέσει. Τώρα είναι συνεπώς η πλέον κατάλληλη στιγμή να στοιχηματίσετε υπέρ της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ εφόσον πιστεύετε πως μπορεί να συμβεί.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X