Κονσεϊσάο: «Ακόμα κι η ομάδα Νέων θα τα πήγαινε καλύτερα από εμάς»

Κονσεϊσάο: «Ακόμα κι η ομάδα Νέων θα τα πήγαινε καλύτερα από εμάς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που δε μασάνε τα λόγια τους, νοοτροπία που διατηρεί και ως προπονητής.

Η Πόρτο γνώρισε εντός έδρας συντριβή από τη Λίβερπουλ και ο Πορτογάλος τεχνικός ξέσπασε, ασκώντας σκληρή κριτική στην ομάδα του και τους ποδοσφαιριστές του.

Πρώτα από όλους όμως, ο Κονσεϊσάο φρόντισε να αναλάβει τις δικές του ευθύνες, καθώς όπως υποστήριξε δεν πήρε το μήνυμα με βάση την ενδεκάδα που παρέταξε.

«Ακόμα και η ομάδα Νέων θα μπορούσε σίγουρα να τα πάει καλύτερα από εμάς σήμερα, αλλά εγώ ήμουν αυτός που δεν πήρε το μήνυμα και δεδομένα έκανα λάθος με την ενδεκάδα», δήλωσε αρχικά ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν πλέον οι εξελίξεις στην Πόρτο, καθώς τέτοιες προανήγγειλε ο Κονσεϊσάο στο άμεσο μέλλον.

«Η κατάσταση αυτή είναι δύσκολο να συνεχιστεί και θα μιλήσω με τον πρόεδρο για το πότε οι παίκτες ακούν τον προπονητή και πότε όχι. Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας, ωστόσο μπορείς να την ισοσταθμίσεις όταν υπάρχουν καλή οργάνωση και η ένταση που απαιτείται για μια τέτοια διοργάνωση.

Είναι πραγματικά δύσκολο να είμαστε ανταγωνιστικοί έτσι. Σίγουρα δεν πήρα το μήνυμα και έγινε αυτή η ντροπιαστική καταστροφή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X