Η ΑΕΚ γνωρίζει ήδη τη μεταγραφική προτεραιότητα του Ιανουαρίου

Η ΑΕΚ γνωρίζει ήδη τη μεταγραφική προτεραιότητα του Ιανουαρίου
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις παικτών για τουλάχιστον τρεις θέσεις, όμως μόνο μία εξ αυτών συνιστά (απαραίτητη) προτεραιότητα για το παράθυρο του Γενάρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έδειξε ευελιξία και ετοιμότητα προς το τέλος της θερινή μεταγραφικής, όμως και στην αρχή της, όταν είχε κινηθεί για παίκτες με συμβόλαια που αναζητούσαν τη φυγή τους, όπως ο Στάνκοβιτς και ο Μισελέν.

Το ίδιο θέλει να πράξει και τον ερχόμενο Γενάρη, είτε με αντίστοιχες περιπτώσεις είτε με άλλες ελεύθερων παικτών. Και στην παρούσα φάση ο στόπερ της Μάλμε Φρανζ Μπρόρσον, δεν αποτελεί επιλογή που φαίνεται ότι θα προχωρήσει. Αλλά τα πως και τα γιατί, θα σας τα εξηγήσει σε άλλο κείμενο ο Αντώνης Οικονομίδης που έχει καλά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και τι ακριβώς έχει γίνει με τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό. Εμείς εδώ θα καταπιαστούμε με τη νο. 1 προτεραιότητα της ομάδας.

Με τον Κώστα Γαλανόπουλο να οδηγείται στο χειρουργείο,θα αναλάβει την περίπτωσή του ο διάσημος χειρουργός αστραγάλων, Νικ Βαν Ντικ αλλά και τη μεγάλη δυσκολία των υπολοίπων να συμβάλουν σε μοντέρνο τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος προϋποθέτει πολλαπλή λειτουργία στους χώρους του άξονα, στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να βρεθεί ο παίκτης τύπου Εντσάμ που δεν αποκτήθηκε τελικά το περασμένο καλοκαίρι.

Διότι, ας μη γελιόμαστε, ο Νταμιέν Λε Ταλέκ πήρε στο ρόστερ το χώρο που άφησε ο Νέναντ Κρστίστιτς και με τη γνώση ότι ο βασικός αμυντικός χαφ των περασμένων ετών, Αντρέ Σιμόες, θα αργούσε να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο παίκτης που θα αλλάξει τη μεσαία γραμμή της

Δεν είναι εύκολο Γενάρη μήνα, να βρεις αυτόν που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, λένε πολλοί. Δίκιο έχουν σε ένα βαθμό, όμως η προσέγγιση αυτή καταρρίπτεται αν έχεις κάνει το κατάλληλο scouting και ζυγίσεις σωστά τις επιλογές που υπάρχουν εκεί έξω και σίγουρα παραμένουν πολλές.

Όπως τότε που η ΑΕΚ έφερε τον Γιόχανσον και εκείνος αποδείχτηκε ο ποδοσφαιριστής που δεν κατάφερε έκτοτε να αντικαταστήσει επαξίως στη μεσαία γραμμή της, ή τον Βράνιες που παραμένει σήμα κατατεθέν για την άμυνά της. Ιανουάριος ήταν και τότε. Ιανουάριο είχε έρθει και ο Αραούχο να θυμίσουμε…

Από τη στιγμή που δεν προστέθηκε το καλοκαίρι ο παίκτης που θα αποτελούσε τον πλέον κομβικό παράγοντα για τη μεσαία γραμμή της, με το (ορθό σε ένα βαθμό σκεπτικό) ότι ο Γαλανόπουλος θα επέστρεφε δυνατός και ο (δις) χτυπημένος από τον covid-19 Σάκχοφ θα έβρισκε τον εαυτό του, πλέον η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με τέτοιο προφίλ, συνιστά μονόδρομο για την Ένωση και ξεκάθαρα προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί.

Ασχέτως με άλλες περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν για άλλες θέσεις και οποίες θα είναι πολύ ελκυστικές για να τις προσπεράσεις, η μεσαία γραμμή της ομάδας «φωνάζει» ότι αιτείται ποιοτικής ενίσχυσης.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

πηγή sport 24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X