Αθανασιάδης: Γιατί δεν έπιασε στην ΑΕΚ ο ήρωας του Champions League

Αθανασιάδης: Γιατί δεν έπιασε στην ΑΕΚ ο ήρωας του Champions League
Photo Credits: INTIME

Οι αιτίες που ο Γιώργος Αθανασιάδης ξεχωρίζει στο Champions League, αλλά έφυγε ως αποτυχημένος από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, αποτελεί το πρόσωπο της ημέρας. Για να είμαστε πιο ακριβείς, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στην εκπληκτική πορεία της Σερίφ Τιρασπόλ. Ο Γιώργος Αθανασιάδης, διάγει τις πιο λαμπρές ημέρες της ποδοσφαιρικής ζωής του. Οδήγησε τους Μολδαβούς για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ομίλους του Champions League, τράνταξε κόσμο με τη νίκη επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ και τους αποτρέλανε με το επικό διπλό μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτά θα μπορούσαν να συνθέσουν μια πανέμορφη ποδοσφαιρική ιστορία. Για τον ίδιο, είναι βέβαιο. Για την ΑΕΚ πάλι, την ομάδα όπου ανήκει και έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στη Σερίφ Τιρασπόλ, όχι. Ο Αθανασιάδης ζει μεγάλες στιγμές στη Μολδαβία, αλλά στην Ενωση δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Υπάρχει μια ολόκληρη «κιτρινόμαυρη» ζωή που δεν έζησε. Αλλά στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, δεν υπάρχουν ανεξήγητες καταστάσεις για όλα αυτά.


Ετσι αποκτήθηκε από την ΑΕΚ

Ο Αθανασιάδης αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019. Θεωρήθηκε και ήταν, τεράστια ευκαιρία. Ελεύθερος, με εμπειρία στη μεγάλη κατηγορία, όπου μετρούσε ήδη 100 συμμετοχές με τις φανέλες του Πανθρακικού και του Αστέρα Τρίπολης. Εξαιρετικά παιχνίδια, που κατά καιρούς τον είχαν βάλει στο στόχαστρο ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού. Η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και μεθοδικά, συμφώνησε με τον 26χρονο τότε τερματοφύλακα και τον έντυσε στα «κιτρινόμαυρα».

Διαβάστε περισσότερα για τις αιτίες που ο Γιώργος Αθανασιάδης δεν… έπιασε στην ΑΕΚ


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X