Ποτσετίνο: «Συνήθως δεν πανηγυρίζω γκολ, αλλά σε αυτό του Μέσι έπρεπε να το κάνω» (VIDEO)

Ποτσετίνο: «Συνήθως δεν πανηγυρίζω γκολ, αλλά σε αυτό του Μέσι έπρεπε να το κάνω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετά το πρώτο γκολ που σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι, κατέκτησαν με σχετική άνεση τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι (2-0) κι ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός αστέρας, ο οποίος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας του, πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς και μάλιστα το πρώτο του με τη φανέλα της Παρί.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, από την πλευρά του, όταν κλήθηκε να μιλήσει για το γκολ του Μέσι, τόνισε ότι έπρεπε να το πανηγυρίσει, παρά το γεγονός ότι δεν συνήθιζε να το κάνει σε προηγούμενα τέρματα της ομάδας του.

«Συνήθως δεν πανηγυρίζω γκολ, αλλά τώρα το έκανα. Έβλεπα τον Μέσι να πετυχαίνει πολλά γκολ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ήμουν πάντα στην αντίπαλη ομάδα. Αυτό ήταν το πρώτο του για εμάς, για την ομάδα μου. Έπρεπε να το πανηγυρίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 49χρονος τεχνικός στο «RMC».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X