Αντσελότι: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες»

Αντσελότι: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε λόγο για ατυχία και μικρές λεπτομέρειες, που έπαιξαν ρόλο στην εντός έδρας ήττα της Ρεάλ από την Σέριφ του εκπληκτικού Αθανασιάδη και του Κολοβού.

Ο προπονητής της Ρεάλ, ανέφερε σχετικά… «Αποτύχαμε στις μικρές λεπτομέρειες. Είμαστε λυπημένοι, περισσότερο από ανήσυχοι. Παίξαμε με ένταση και αφοσίωση… Χάσαμε όμως λόγω των μικρών λεπτομερειών. Η ομάδα έπαιξε καλά, θα μπορούσαμε βέβαια, να είμαστε καλύτεροι στα τελευταία μέτρα, αλλά είναι δύσκολο να το εξηγήσω» είπε ο Αντσελότι.

Όσο για τις αλλαγές και για την τοποθέτηση του Καμαβινγκά στο αριστερό άκρο της άμυνας; «Πιστεύω ότι ο Καμαβινγκά έχει συνηθίσει να παίζει εκεί και ο Βαλβέρδε πίεσε πολύ από δεξιά. Το παιχνίδι ήταν υπό έλεγχο και δε χάσαμε επειδή βάλαμε τον Καμαβινγκά αριστερό μπακ. Χάσαμε λόγω ατυχίας από ένα πλάγιο…» ήταν η απάντηση του Ιταλού τεχνικού.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X