Κώστας Τσίλης: «Να απαντήσουν στην ερώτηση... εντός και να μην κάνουν την χάρη στους... εκτός» (VIDEO)

Κώστας Τσίλης: «Να απαντήσουν στην ερώτηση... εντός και να μην κάνουν την χάρη στους... εκτός» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Κώστα Τσίλη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έχει στρέψει την προσοχή της στον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Κώστας Τσίλης στο σημερινό του σχόλιο για την ΑΕΚ τονίζει πως τόσο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς όσο και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δουν τι πήγε λάθος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς κάποια προβλήματα δεν παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά και δεν πρέπει να τα ξαναβρούν μπροστά τους.

Αναφέρει επίσης πως η Ένωση δεν πρέπει να κάνει την χάρη στους… απέναντι να διαλυθεί μετά από αυτήν την ήττα γιατί για πρώτη φορά μετά από τρεις σεζόν τους έχει κάνει να ανησυχούν.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο της ημέρας από τον αρθρογράφο του enwsi.gr Κώστα Τσίλη:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X