Η πρώτη ομάδα κέρδισε την ΑΕΚ Β' με 3-1 και ο Μοχαμάντι ξεχώρισε

Η πρώτη ομάδα κέρδισε την ΑΕΚ Β' με 3-1 και ο Μοχαμάντι ξεχώρισε
Photo Credits: INTIME

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ με την ΑΕΚ Β' στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση στα Σπάτα χθες την Β’ ομάδα με τον Μίλαντ Μοχαμάντι να ξεχωρίζει στο 3-1 της πρώτης ομάδας.

Ο Ιρανός αριστερός μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε για λίγα λεπτά και κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, σκοράροντας μάλιστα (αν και το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ανσαριφάρντ) ήταν η ευχάριστη έκπληξη της αναμέτρησης, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Κάτι που δεν αποκλείεται να… μετρήσει ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την Super League με τον Μοχαμάντι να μπαίνει στο… μπλοκάκι του Μιλόγεβιτς.

Το ματς ήταν μια καλή ευκαιρία για τους Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Σωκράτη Οφρυδόπουλο για να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίστηκαν σε Τούμπα και Μυτιλήνη και να κρατήσουν σε αγωνιστικό ρυθμό όλους τους ποδοσφαιριστές.

Για την ιστορία η ΑΕΚ Β’ προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-1 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τρία γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X