Φέστα: «Δεν θέλω να αφήσω αιχμές για τον προπονητή φυσικής κατάστασης»

Φέστα: «Δεν θέλω να αφήσω αιχμές για τον προπονητή φυσικής κατάστασης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβλημα φυσικής κατάστασης δήλωσε ο Τζιανλούκα Φέστα στο ντεμπούτο του στον Απόλλωνα Σμύρνης πως έχει η ομάδα και θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του στους παίκτες. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Ιταλός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν θέλησε να αφήσει κάποια αιχμή για τον προπονητή φυσικής κατάστασης, τον οποίο μάλιστα θεωρεί έναν από τους κορυφαίους στην Ελλάδα.

«Δεν ήθελα να αφήσω κάποια αιχμή για τον προπονητή φυσικής κατάστασης, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ελλάδα και πολλά χρόνια στην ομάδα. Σας το λέω εδώ μπροστά σας, γιατί στις δηλώσεις μου μετά το ματς αφέθηκε να εννοηθεί κάτι άλλο… Δεν έχω παράπονο και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων, αλλά εμείς θα δουλέψουμε λίγο διαφορετικά απ’ ότι πριν. Θα βάλουμε μεγαλύτερη ένταση στις προπονήσεις μας και έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή φυσικής κατάστασης και όλο το τιμ και έχουμε συμφωνήσει» ήταν τα λόγια του Φέστα στους παίκτες.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X