Το τελευταίο που θα ήθελε (και δικαίως) τώρα ο Μελισσανίδης…

Το τελευταίο που θα ήθελε (και δικαίως) τώρα ο Μελισσανίδης…
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για την ΑΕΚ μετά την Τούμπα και πριν το Αγρίνιο…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιος να φανταζόταν την ώρα που ο Καρίμ έκανε το 0-3 στο «Γεντί Κουλέ», πώς μια εβδομάδα αργότερα, στον περίγυρο της ΑΕΚ θα άνοιγε κουβέντα περί προπονητή και ότι παράλληλα θα πήγαινε η ομάδα με την πλάτη στον τοίχο, βαθμολογικά, στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό; Το… καταφέραμε κι αυτό!

Για να μείνουμε όμως στο παρόν, η πραγματικότητα είναι πως δύο βράδια μετά την Τούμπα και πέντε πριν το Αγρίνιο, έχουμε συμφωνήσει οι περισσότεροι – για να μην πω όλοι – ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε βασικές ευθύνες για την ήττα και για τη γενικότερη εικόνα της ομάδας. Για τα όσα έκανε, αλλά κυρίως για τα όσα δεν έκανε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τα είπαμε, τα γράψαμε, δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε. Τα λάθη και οι ευθύνες του Σέρβου κόουτς, απέχουν φυσικά… έτη φωτός από την ισοπέδωση ενός προπονητή που έχει δώσει διαπιστευτήρια της αξίας και των ικανοτήτων του.


Οι συζητήσεις για το αν πρέπει να στηριχτεί ή όχι από τη διοίκηση, έχουν – κακώς κατά την ταπεινή μου άποψη – ξεκινήσει. Και για να ξέρουμε τι λέμε, πλέον δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας από εμάς, αλλά μόνο τι θα κάνει ο ίδιος ο Μιλόγεβιτς.

Νίκη την Κυριακή και… τίποτα άλλο!

Πρώτα απ’ όλα, όταν λέμε για στήριξη ή μη στήριξη ενός προπονητή από τη διοίκηση, μιλάμε συγκεκριμένα για στήριξη ή μη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που είναι και αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Και θεωρώ ότι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε τώρα, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα ήταν να ανοίξει κουβέντα περί προπονητή. Κι έχει φυσικά απόλυτο δίκιο.

Το καλό για την ΑΕΚ θα είναι αναμφισβήτητα να κλείσει άμεσα κάθε τέτοια κουβέντα. Αυτό μπορεί να συμβεί από το απόγευμα κιόλας της ερχόμενης Κυριακής, με νίκη της ΑΕΚ μέσα στο Αγρίνιο. Μια νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα σε άμεση επαφή με την κορυφή, που στη χειρότερη περίπτωση θα είναι των τριών πόντων, εφόσον ο ΟΣΦΠ νικήσει τον ΠΑΟ.


Μην ξεχνάμε ότι μετά από την ερχόμενη αγωνιστική, ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος και ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα που θα φέρει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο θα καθορίσει εν πολλοίς και το κλίμα των επόμενων ημερών.

Μπορεί να πετύχει και ο Μιλόγεβιτς

Η νίκη στο Αγρίνιο θα δώσει στην ΑΕΚ και στον Μιλόγεβιτς, την ηρεμία που έχουν ανάγκη, αλλά και το χρόνο για να εκμεταλλευτεί στη συνέχεια, ο Σέρβος κόουτς κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε προπόνηση για να βελτιώσει την ομάδα. Είναι προπονητής που ξέρει από πίεση, που ξέρει από πρωταθλητισμό, που έχει διαχειριστεί με επιτυχία, δύσκολες καταστάσεις στην καριέρα του.

Και φυσικά είναι πάρα πολλά τα παραδείγματα προπονητών που έχουν ξεκινήσει με πολύ έντονη αμφισβήτηση, την πορεία τους σε μία ομάδα και που εν τέλει, έβαλαν τη σφραγίδα τους και πέτυχαν. Και ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και ο Μαρτίνς στον ΟΣΦΠ, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Προς το παρόν όμως,  το πρώτο που έχει σημασία είναι η νίκη την Κυριακή στο Αγρίνιο. Το αντίθετο ενδεχόμενο δεν μπορώ και δεν θέλω, ούτε να το… συζητήσω.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X