«Ξύπνησε» ο Κλάτενμπεργκ: «Οφσάιντ το γκολ της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ» (VIDEO)

Στην ίδια εστία ο φάκελος για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018 έκλεισε και... επίσημα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ «ξύπνησε» κι... ανακάλυψε την Αμερική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ «ξύπνησε» κι… ανακάλυψε την Αμερική.

Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής επανήλθε για τον σχολιασμό των φάσεων της Super League και αναφέρθηκε στο γκολ της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ωστόσο, κάποιοι περιμένουν ακόμα τον σχολιασμό του πρώτου γκολ του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ στο Ηράκλειο και φυσικά τις γραμμές που δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Η ανάλυση του Κλάτενμπερκ για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

«Ο βοηθός διαιτητής δεν έδωσε οφσάιντ στο γκολ της ΑΕΚ, το VAR  έλεγξε αυτό το περιστατικό για οπτική επαφή καθώς ο βοηθός διαιτητής δεν μπορεί να το κρίνει από τη θέση του. Το VAR συνέστησε μια επανεξέταση στον διαιτητή για να ελέγξει αν ο επιθετικός είχε επηρεάσει την ικανότητα του τερματοφύλακα να παιξει την μπάλα και επίσης το οπτικό του πεδίο. Τελικά μετά από επανεξέταση από τον διαιτητή το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι οφσάιντ καθώς ο αμυντικός είναι πολύ κοντά στον τερματοφύλακα και επηρεάζει σαφώς την ικανότητα του να παίξει τη μπάλα και επηρέασε επίσης την οπτική του».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X