Ντόντης στο enwsi.gr: «Έχουμε μαχητικότητα και διάθεση»

ΑΕΚ: Το enwsi.gr στο φιλικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ- VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ μίλησε για τις εντυπώσεις μετά το πρώτο φιλικό με το Παραλίμνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας απέναντι στο Παραλίμνι πριν λίγες ημέρες και αύριο έχει προγραμματίσει ένα ακόμη απέναντι στον Μίλωνα εκτός έδρας.

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Νίκος Ντόντης με δηλώσεις του στο enwsi.gr αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας αλλά και στην μεγάλη διακοπή που μεσολάβησε σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ήταν το πρώτο φιλικό της χρονιάς για εμάς, μετά μια μεγάλη αποχή από τα γήπεδα σχεδόν ενός έτους. Σίγουρα θα χρειαστούμε χρόνο να δέσουμε σαν ομάδα και να αυτοματοποιήσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Ο χρόνος πιστεύει πως θα λειτουργεί υπέρ μας. Από την άλλη δείξαμε μαχητικότητα και διάθεση στο παιχνίδι και κυνηγούσαμε κάθε μπάλα όπως μας είχε πει και ο προπονητής εξ’ αρχής. Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω από όλα και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X