Πιόλι: «Ήταν μάθημα η ήττα από τη Λίβερπουλ»

Πιόλι: «Φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά μας θυμίζει ημέρες της δόξας μας»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Στέφανο Πιόλι για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ που πέρασε και αυτό που έρχεται σήμερα με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «ροσονέρι», επιστρέφοντας στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια, γνώρισαν την ήττα με 3-2 στο «Άνφιλντ» στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου.

«Είδαμε ότι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε αυτούς τους αγώνες», δήλωσε ο Πιόλι σε συνέντευξη Τύπου.

«Δεχθήκαμε γκολ στο Άνφιλντ λόγω κάποιας απροσεξίας και τεχνικών λαθών, πρέπει να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πρέπει να παίζεις απλά, γρήγορα χωρίς να παίρνεις λάθος αποφάσεις, γιατί μπορεί να σε βλάψουν ανά πάσα στιγμή. Μιλάμε για αντιπάλους που έχουν παίξει στο Champions League για χρόνια, που έχουν φτάσει στους τελικούς. Πιστεύω ότι η εμπειρία στο Λίβερπουλ μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε πιο προετοιμασμένοι και ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα» συμπλήρωσε.

Η ομάδα του Πιόλι είναι αήττητη στη Serie A τη φετινή σεζόν και προέρχεται από τις νίκες επί της Βενέτσια και της Σπέτσια. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε 1-0 από την Αλαβές το Σάββατο και έχει μία νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

«Δεν συμφωνώ ότι βρίσκονται σε άσχημη στιγμή, μέχρι το Σάββατο ήταν αήττητοι και βρίσκονται ακόμα κοντά στην κορυφή του πίνακα της La Liga. Είναι μια δυνατή ομάδα με καλά προετοιμασμένο προπονητή και παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε μικρό λάθος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά» σχολίασε ο Πιόλι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X