ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης πήρε τηλέφωνο τον Μιλόγεβιτς μετά την Τούμπα!

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης πήρε τηλέφωνο τον Μιλόγεβιτς μετά την Τούμπα!
Photo Credits: INTIME

Επαφή με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης την επομένη του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα, αλλά κυρίως η εικόνα της ΑΕΚ στην Τούμπα, φυσικά έχει… ταρακουνήσει τους πάντες και τα πάντα στην Ένωση. Ειδικά από την στιγμή που με εξαίρεση τα… τρία τέταρτα του αγώνα στο Ηράκλειο, ακολούθησε μια σειρά προβληματικών εμφανίσεων στα επίσημα και στα φιλικά παιχνίδια.

Ενώ και με τον ΟΦΗ η ΑΕΚ δεν απέφυγε μια δραματική σε βάρος της ανατροπή. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής, ωστόσο στην Ένωση δεν θέλουν – και ειδικά προσωπικά το αφεντικό της- να αρχίσει σε αυτή τη φάση η γνωστή ιστορία των τελευταίων χρόνων με τον προπονητή.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως σας είχε αποκαλύψει το enwsi.gr, ξεκαθάρισε στον Σέρβο τεχνικό πως χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης και στήριξης του συλλόγου και του ίδιου προσωπικά.

Φυσικά μόνο οι δυο τους ξέρουν τι είπαν ακριβώς, όμως φαίνεται πως του έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η διαχείριση όλων των θεμάτων εντός ομάδας, είναι απολύτως δική του ευθύνη.

Διαβάστε περισσότερα για το τηλέφωνο του Μελισσανίδη στο Μιλόγεβιτς μετά την Τούμπα

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X