Η Ελλάδα με την «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» διεκδικεί τον τελικό του Conference League του 2023!

«OPAP Arena»: Οι εργασίες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του γηπέδου της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΕΠΟ θέλει να κάνει τον τελικό του Conference League στην Ελλάδα, με την «OPAP Arena-Αγια Σοφια»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Δευτέρα η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι η Ελλάδα θα διεκδικήσει τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League το 2023, με γήπεδο την «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» της ΑΕΚ που θα είναι έτοιμη την νέα σεζόν και θα έχει χωρητικότητα πάνω από 32.000 θέσεις!

Η ΕΠΟ θα καταθέσει φάκελο με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και ευελπιστεί να πάρει τη διοργάνωση του μεγάλου αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Να δηλωθεί ενδιαφέρον στην UEFA για τη διεξαγωγή στην Ελλάδα του τελικού αγώνα του Europa Conference League 2023.

Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις του καταστατικού της Super League 1. Εγκρίθηκε ο κανονισμός παρατηρητών αγώνων Super League 2.

Εγκρίθηκε ο κανονισμός επιτήρησης ΠΑΕ Super League 2, οι οποίες προέρχονται από την Football League και δεν είχαν υποχρέωση κατάθεσης φακέλων αδειοδότησης.

Εξουσιοδοτήθηκε η Επιτροπή Διοργανώσεων να ορίσει νέα ημερομηνία διενέργειας της κλήρωσης του αγωνιστικού προγράμματος Γ’ Εθνικής, καθώς και έναρξης της διοργάνωσης.

Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής για την οριστική διευθέτηση οφειλών της ΕΠΟ προς Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η οποία θα αποτελείται από τους κ. Τζαφέρη, Μπουχλαριώτη, Δανιήλ.

Κατόπιν σχετικής απόφασης των μελών της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και συνακόλουθου αιτήματος προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, το Εφετείο Αθηνών ενημέρωσε για την αντικατάσταση του κ. Παναγιώτη Φιλόπουλου από τον πρόεδρο Εφετών Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου.»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X