Γκουαρντιόλα: «Δεν ξέρω πως να σταματήσω τους Εμπαπέ-Μέσι-Νεϊμάρ»

Γκουαρδιόλα: «Δεν θέλω άλλους παίκτες τον Ιανουάριο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρος ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη τύπου για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Καταλανός τεχνικός αδυνατεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν κανείς να σταματήσει το «ΜΝΜ» των «Παριζιάνων», ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως εκτός των τριών αυτών, η ομάδα του Ποτσετίνο διαθέτει κι άλλους παικταράδες, όπως ο Ντι Μαρία, ο Βεράτι κι ο Παρέδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουαρντιόλα:

«Δεν ξέρω πώς μπορώ να τους σταματήσω Με τόσο υψηλή ποιότητα, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε, ειλικρινά. Είναι τόσο καλοί. Έχουν τέτοια περίσσεια ταλέντου όλοι μαζί, είναι δύσκολο να το ελέγξεις.

Ξέρουμε ακριβώς πόσο δύσκολο είναι να παίξουμε εναντίον τους. Αλλά την ίδια ώρα προσπαθούμε να πάμε ξανά για τη νίκη, γνωρίζοντας πόσο καλοί είναι ατομικά και συνολικά.

Η Παρί χρειάζεται χρόνο όπως όλες οι ομάδες, αλλά στο κορυφαίο επίπεδο συνήθως δεν μας δίνεται. Η ποιότητα φυσικά υπάρχει.

Ο Μέσι μιλάει από μόνος του. Δεν χρειάζεται να τον περιγράψεις. Όσα έχει πετύχει είναι παραπάνω από μοναδικά», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα για τον 1ο όμιλο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X