ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς να βάλει φρένο στον παραλογισμό

ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς να βάλει φρένο στον παραλογισμό
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που πρέπει να διαχειριστεί την ομάδα με βάση την πραγματικότητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επόμενη μέρα της Τούμπας, μπορεί να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις για την ΑΕΚ, αν το κλίμα απογοήτευσης με τον προπονητή στο επίκεντρο, αφεθεί ελεύθερο να κυριαρχήσει.

Η ήττα της Ένωσης από τον ΠΑΟΚ ήταν σίγουρα πάνω απ’ όλα ήττα στο διάβασμα του ματς, ήττα στην διαχείριση του, ήττα γενικώς τακτικής. Το θέμα είναι που οφείλεται αυτό. Είναι πολύ εύκολη η ανάγνωση που θα οδηγήσει να θεωρήσουμε το συγκεκριμένο ματς κριτήριο επάρκειας ή όχι του προπονητή.

Αν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο ξεκίνημα της σεζόν και κυρίως στην Τούμπα (που ήταν το πρώτο πραγματικά πολύ ανταγωνιστικό και σε δύσκολες συνθήκες ματς) δείχνει κάτι ξεκάθαρα, αυτό είναι πως επιθυμεί να συμβαδίσει, να μη χαλάσει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εντός της ομάδας και γύρω της.

Κλίμα που διαμορφώνεται από την άποψη πως η μεταγραφική περίοδος έκλεισε με όλα όσα μπορούσαν να γίνουν κι από δω και πέρα είναι θέμα του προπονητή να οδηγήσει αυτό το δυναμικό στο πεπρωμένο του, που είναι μαζί και πρωταθλητισμός και κυριαρχικό επιθετικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα για τον Μιλόγεβιτς που πρέπει να βάλει φρένο στον παραλογισμό

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X