Φάτι – Γκάβι: Ξεκίνησαν μαζί από παιδάκια και έπαιξαν στη Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

Φάτι – Γκάβι: Ξεκίνησαν μαζί από παιδάκια και έπαιξαν στη Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φάτι επέστρεψε στη δράση έπειτα από 10 μήνες σκοράροντας, ο ΓκΜάβι συστήνεται αυτό τον καιρό στο κοινό της Μπαρτσελόνα και οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές δείχνουν πως τα όνειρα, ορισμένες φορές, παίρνουν σάρκα και οστά.

Ο 17χρονος Γκάβι δείχνει πως δικαίως ο Ρόναλντ Κούμαν τον εμπιστεύεται για τον άξονα της Μπαρτσελόνα και ο μικρός με τις κινήσεις, το μυαλό και την ψυχραιμία του στον αγωνιστικό χώρο δίνει την εντύπωση πως παίζει σε ανδρικό επίπεδο πολλά χρόνια. Σαν έτοιμος από καιρό!

Ο Φάτι έπειτα από 10 πολύ δύσκολους μήνες επέστρεψε στη δράση και σκόραρε στο τελικό 3-0 επί της Λεβάντε στο «Καμπ Νόου», τρέχοντας ν’ αγκαλιάσει τον γιατρό που τον βοήθησε σε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

Yπάρχει και ο Νίκο Γκονθάλεθ, ετών 19, επίσης από τα ανερχόμενα ονόματα των «μπλαουγκράνα».

Οι Φάτι και Γκάβι, πάντως, έχοντας ξεκινήσει μαζί από πιτσιρικάκια και έχοντας γίνει φίλοι από πολύ μικρή ηλικία, πλέον παίζουν παρέα στο ανδρικό τμήμα του καταλανικού συλλόγου και αποδεικνύουν γι’ ακόμα μια φορά πως το ποδόσφαιρο μπορεί να φέρει στη ζωή τα όνειρα πολλών νεαρών, ταλαντούχων παιδιών…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X