Γλυκά Νερά: Ανατροπή με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας – Τι αποφάσισαν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Ανατροπή με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας – Τι αποφάσισαν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά αναφορικά με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στον ΑΝΤ1 η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, γνωστοποιώντας ότι αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν για την μικρή Λυδία.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, οι γονείς συναντήθηκαν στην Αλόννησο, όπου το καλοκαίρι μετακόμισαν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες, υπάρχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ τους και οι δύο πλευρές φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό», κύριο μέλημα και των δύο οικογενειών είναι να μεγαλώσει ήρεμα και ισορροπημένα η μικρή Λυδία και θα κάνουν τα πάντα για να το διασφαλίσουν. Μάλιστα η μητέρα της Καρολάιν έχει κάνει σαφές προς την οικογένεια του δράστη πως παρά τα όσα ορίζει η δικαστική απόφαση, μπορούν να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν.

Οι σχέσεις του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν με τους γονείς του είναι πολύ ψυχρές, δεν επικοινωνούν μαζί του, παρά μόνο τα τηλέφωνα που τους παίρνει αυτός, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X