Σεισμός στo Ηράκλειο: Τραυματίας και ο γιος του νεκρού στο Αρκαλοχώρι

Σεισμός στo Ηράκλειο: Τραυματίας και ο γιος του νεκρού στο Αρκαλοχώρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση βρίσκεται ο γιος του 65χρονου, που έχασε την ζωή του στο Αρκαλοχώρι από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κρήτη και το Ηράκλειο.

Tραυματισμό έχει υποστεί ο γιος του ηλικιωμένου άνδρα που έχασε τη ζωή του, αφού καταπλακώθηκε από τρούλο εκκλησίας στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης μετά τον μεγάλο σεισμό που έπληξε το νησί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας χειρουργείται.

Πώς έγινε το κακό

Ο άνθρωπος που καταπλακώθηκε ήταν εργάτης, περίπου 65 ετών, ο οποίος εκτελούσε εργασίες σε εκκλησία της περιοχής. Νωρίτερα άνδρες της ΕΜΑΚ είχαν σπεύσει και τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση υπάρχουν και εννέα τραυματίες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο γιος του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του και αυτή την ώρα χειρουργείται.

Σοβαρές ζημιές σε 3 χωριά

Τρία είναι συνολικά τα χωριά της Κρήτης όπου έδειξε το σκληρό του πρόσωπο ο εγκέλαδος: πέρα από το Αρκαλοχώρι, σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί οι οικισμοί Αρχοντικό και Ρουσσοχώρια. Σύμφωνα με εντολή που έδωσε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη Μεγαλόνησο είναι σε ύψιστο συναγερμό, ενώ δόθηκε εντολή στην 1η και 2η ΕΜΑΚ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη να αναχωρήσουν άμεσα για την Κρήτη. Η μεταφορά τους αναμένεται να γίνει σε λίγη ώρα με εναέρια μέσα ενώ η παρουσία τους στο νησί κρίνεται προληπτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X