Στην ίδια εστία ο φάκελος για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018 έκλεισε και... επίσημα (VIDEO)

Στην ίδια εστία ο φάκελος για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018 έκλεισε και... επίσημα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα βάζει τέλος στην σπέκουλα για το τέρμα του Βαρέλα το 2018

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα γκολ της ΑΕΚ στο ίδιο τέρμα της Τούμπας, έβαλε τέλος στη σπέκουλα για το γκολ του Βαρέλα το 2018 και σε όσα προσπαθούσε μάταια να μας… πείσει η κοινωνία του ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ χθες ήταν κακή και εν τέλει ηττήθηκε δικαίως 2-0 στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Super League. Στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης η Ενωση βρήκε δίχτυα με τον Μίλαντ Μοχαμάντι, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ ελέω Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο σέντερ φορ της Ενωσης, θεωρήθηκε ότι παρεμπόδισε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στο σουτ του Ιρανού αριστερού μπακ, όντας εκτεθειμένος.

Μάλιστα, το γκολ αρχικά μέτρησε μέχρι να έρθει η ενημέρωση από το VAR στον Βαλέρι να δει ξανά τη φάση στο μόνιτορ. Εκείνος εξέτασε και πάλι το γκολ της ΑΕΚ και το ακύρωσε βλέποντας ότι ο Ανσαριφάρντ συμμετείχε στη φάση. Εδειξε έτσι το οφσάιντ, με την κίνησή του να θυμίζει… Κομίνη.


Τέλος στην σπέκουλα του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018

Η φάση του γκολ του Μοχαμάντι, θυμίζει πολύ έντονα το… ιστορικό πλέον παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018 στην Τούμπα. Τότε ο Κομίνης είχε ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα για συμμετοχή του εκτεθειμένου Μαουρίσιο στη φάση με τον Βραζιλιάνο να παρεμποδίζει τον Βασίλη Μπάρκα. Η φάση είναι ακριβώς ίδια με τον Κομίνη να το ακυρώνει και χωρίς VAR. Μια υπόδειξη που έφερε φυσικά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο με μπράβους και όπλα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο Σιμόες που «γλέντησε» τον Λουτσέσκου

Ο Αντρέ Σιμόες, «γλέντησε» τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με αφορμή το ακυρωθέν γκολ της Ένωσης με τον Μοχαμάντι.

Ο Πορτογάλος μέσος και εκ των αρχηγών της ΑΕΚ πλησίασε τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ και του είπε: «Το γκολ μας σήμερα ήταν οφσάιντ τώρα; Γιατί πριν από τρία χρόνια έλεγες άλλα» με αφορμή τα όσα εξωφρενικά έλεγε ο Λουτσέσκου αλλά και όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ μετά το οφσάιντ του Βαρέλα το 2018.

Αυτή η αλήθεια πόνεσε αρκετά τον Ρουμάνο, ο οποίος εκνευρίστηκε με τον Σιμόες, με τον Πορτογάλο να αναφέρει σε όσους πήγαν να τους χωρίσουν πως απλά έκανε μια ερώτηση.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X