Βάτσκε: «Βλακείες ότι πρέπει να πουλήσουμε τον Χάαλαντ για τα λεφτά»

Bundesliga: Πήρε την ματσάρα η Ντόρτμουντ, συνεχίζει ακάθεκτη η Βόλφσμπουργκ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπρούσια Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε διαβεβαίωσε ότι ο σύλλογος δεν έχει την οικονομική ανάγκη να πουλήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο 21χρονος Νορβηγός επιθετικός έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, έχοντας σκοράρει 11 γκολ σε 8 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, μοιράζοντας παράλληλα και 4 ασίστ.

Το όνομά του έχει ακουστεί πολλές φορές τόσο για την Ρεάλ όσο και για την Παρί, ενόψει της νέας σεζόν. Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ναι μεν το μέλλον του Χάαλαντ στην ομάδα είναι αβέβαιο, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι «Βεστφαλοί» δεν έχουν την οικονομική ανάγκη να τον πουλήσουν.

«Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα φύγει το επόμενο καλοκαίρι. Θα δούμε. Μερικοί “ειδικοί” λένε ότι πρέπει να πουλήσουμε τον Χάαλαντ για τα λεφτά. Αυτό είναι βλακεία. Η απόφαση να πουλήσουμε κάποιον στο σύλλογό μας λαμβάνεται μόνο από τη διοίκηση. Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Έρλινγκ. Εχω καλή σχέση προσωπικά με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα. Δεν είναι σωστό να πιστεύω ότι ο Ραϊόλα σκέφτεται μόνο τα χρήματα. Σκέφτεται τι είναι καλύτερο για τον ‘Έρλινγκ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο γερμανικό κανάλι «Sport1».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X