Ζλάταν: Χάνει και τη μάχη της Μίλαν με την Ατλέτικο

Expressen: «Ο Ιμπραΐμοβιτς σκότωσε ένα λιοντάρι και πήρε το κεφάλι του για τρόπαιο»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίλαν, μετά την ήττα με 3-2 στο «Άνφιλντ» από την Λίβερπουλ, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο Champions League, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ατλέτικο στο «Τζουζέπε Μεάτσα» (28/09, 22:00).

Ο Στέφανο Πιόλι όμως έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί. Σημαντικότερο όλων αυτό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τους «ροχιμπλάνκος».

Ο 39χρονος αστέρας εξακολουθεί να προπονείται ατομικά και αναμένεται να επιστρέψει μετά την διακοπή πρωταθλημάτων. Από την πλευρά του πάντως σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι τα προβλήματα που του παρουσιάζονται θέλουν ειδική διαχείριση και πολλή προσοχή από τον ίδιο, αφού, τελικά, ο χρόνος είναι αμείλικτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X