Χαμός με την διατροφή που επιβάλλει ο Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ

Χαμός με την διατροφή που επιβάλλει ο Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να επιβάλει το δικό του πρόγραμμα διατροφής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάτι που προκαλεί αντιδράσεις.

Διότι δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές λάτρεις της υγιεινής διατροφής ή τέλος πάντων ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ίσως κάποιες φορές να το παρακάνει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «SUN» υπάρχει ήδη μεγάλη μουρμούρα καθώς ο Ρονάλντο έχει μιλήσει με τους σεφ της ομάδας και έχει ζητήσει την αλλαγή σε κάποια γεύματα.

Για παράδειγμα, θέλει να επιβάλει ένα πορτογαλικό πιάτο με μπακαλιάρο, κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν από τους συμπαίκτες του. Και, φυσικά, δεν θέλει ούτε να βλέπει στα πιάτα αλλαντικά ή αυγά.

Οι μάγειρες προσπαθούν να τον βοηθήσουν προσαρμόζοντας κάποια από τα πιάτα που ετοιμάζουν στα γούστα του, αλλά με αυτόν τον τρόπο προκαλείται η αντίδραση των υπολοίπων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X