Πασχαλάκης: «Η νίκη καλύπτει όποια λάθη γίνονται στο γήπεδο»

Πασχαλάκης: «Η νίκη καλύπτει όποια λάθη γίνονται στο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στην κάμερα του OPEN μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 2-0 στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σχεδίασε ο προπονητής όλη την εβδομάδα το σημερινό παιχνίδι. Ουδείς αναντικατάστατος. Εχει δείξει αυτή η ομάδα ότι τα παιδιά που έρχονται από πίσω είναι έτοιμα και βοηθούν ανά πάσα στιγμή.

Για την ενέργεια που έβγαλε ο ΠΑΟΚ: «Ο προπονητής δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο πνευματικό κομμάτι. Βγαίνουν 11 παιδιά που… πάνε για να πεθάνουν ανεξαρτήτως αν θα είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα ή όχι. Τραβάει ο ένας τον άλλο και πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο. Ο προπονητής, μας έχει δέσει πάρα πολύ καλά και έχουμε ένα πνεύμα μαχητικότητας που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Οποια λάθη γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, η νίκη τα καλύπτει. Σου δίνει χρόνο να βελτιωθείς και να είσαι με καλύτερη ψυχολογία στο επόμενο ματς».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X