Η ΑΕΚ μένει στα ίδια με τρύπια άμυνα και άξονα βούτυρο!

Η ΑΕΚ μένει στα ίδια με τρύπια άμυνα και άξονα βούτυρο!
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αναρωτιέται αν αυτή η ΑΕΚ είναι ομάδα του προπονητή της ή αν απέχει ακόμα πολύ από αυτό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πολλά πράγματα μπορεί κανείς να ψέξει τον προπονητή της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, παρατηρώντας ή εξηγώντας την εικόνα της ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, άλλωστε εκείνος είναι που επιλέγει πώς και ποιοι θα παίξουν και στο τέλος της ημέρας -όπως ισχύει για όλες οι ομάδες στον κόσμο- λογοδοτεί, λαμβάνοντας τα εύσημα ή το ανάθεμα.

Είναι ο μοναδικός ωστόσο που απέφευγε έως σήμερα τη λέξη πρωτάθλημα. Δεν αποτελεί για εκείνον τούτη η παραδοχή την κολυμβήθρα του Σιλωάμ, σημασία έχει όμως ότι ο Σέρβος επέμενε πως ο πρωταρχικός στόχος για την ΑΕΚ είναι να γίνει ομάδα και ακολούθως να κοιτάξει αν (θα) είναι ικανή για κάτι περισσότερο από τη φετινή σεζόν.

Αυτό όμως μας πηγαίνει στην αμέσως επόμενη κουβέντα και αναπόφευκτα οδηγεί στο ακόλουθο ερώτημα: Τι κάνει εκείνος για να γίνει η ΑΕΚ καλύτερη ομάδα από την περυσινή; Το σημερινό δείγμα γραφής της για παράδειγμα, ήταν κατά μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού βγαλμένο από την εικόνα που η Ένωση παρουσίαζε τα προηγούμενα τρία προβληματικά χρόνια της.

Δείτε περισσότερα για την άμυνα και τον άξονα της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X