ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των 16 ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν κατώτερη των περιστάσεων στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έχασε με 2-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο παιχνίδι:

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Φέρει τεράστια ευθύνη στο γκολ του Μπίσεσβαρ, καθώς το έφαγε από την γωνία την κλειστή του και μάλιστα χωρίς αντίδραση. Κατά τα άλλα, στο 29’ έβγαλε ένα δύσκολο σουτ του Αουγκούστο από το ύψος της περιοχής. Μέχρι εκεί. Τίποτε παραπάνω.

Κλεμάν Μισελέν: Κάκιστο ματς. Είχε πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, απέναντι στον Μπίσεσβαρ. Και στην φάση του γκολ , έπρεπε να πάει πάνω στον αντίπαλο του και όχι να τον μαρκάρει από μακριά. Ενώ τον χάνει και πάλι στην φάση του πέναλτι και τον ανατρέπει. Μια φορά βγήκε μπροστά κανονικά και η σέντρα του ήταν για κλάματα.


Όγκιεν Βράνιες: Ήταν ο μοναδικός από την άμυνα της ΑΕΚ, που κατάφερε να κερδίσει τόσες πολλές προσωπικές μονομαχίες. Έβγαινε τις περισσότερες φορές πρώτος πάνω στην μπάλα, έπαιρνε σωστές θέσεις και είχε ελάχιστα λάθη.

Γιώργος Τζαβέλλας: Δεν ήταν και από τα καλύτερα του βράδια, παρόλο που και αυτός έκανε ορισμένες καίριες επεμβάσεις προσπαθώντας να καλύψει κενά στην άμυνα της ΑΕΚ. Όμως είχε και λάθος εκτιμήσεις σε φάσεις, τις οποίες τις έχασε.

Εχσάν Χατζισαφί: Προσπάθησε αρκετά να ισορροπήσει ανάμεσα στα ανασταλτικά του καθήκοντα και τις βοήθειες στην επίθεση. Στο πρώτο κομμάτι δεν ήταν τόσο κακός. Στο δεύτερο δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου. Ανασταλτικά έχασε ελάχιστες μονομαχίες, αλλά ανεβάσματα δεν είχε καθόλου, όταν η ΑΕΚ τα χρειαζόταν.


Νταμιάν Λε Ταλέκ: Πολύ κακό ματς και για τον Γάλλο μέσο, παρότι φάνηκε να ξεκινάει καλά και να ελέγχει τον χώρο ευθύνης του. Όσο περνούσε η ώρα, έδειχνε όλο και περισσότερο να χάνει την θέση του και γενικώς να χάνεται μέσα στο γήπεδο. Πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, πολλά λάθη με την μπάλα στα πόδια.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Δεν ήταν σε καλό βράδυ ούτε ο Πολωνός χαφ. Και αυτός ξεκίνησε καλά το ματς, πατώντας καλά στο γήπεδο. Όμως όταν άρχισε ο ΠΑΟΚ να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, έχασε και αυτός τα αβγά και τα πασχάλια και σ’ όλα τα καθήκοντα του μέσα στο γήπεδο, ήταν αλλού για αλλού. Πάντως δεν σταμάτησε να τρέχει, μέχρι που βγήκε.

Στίβεν Τσούμπερ: Ότι καλό έβγαλε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, ήταν από τα δικά του πόδια και τις δικές του κινήσεις. Είναι φανερό πως του ταιριάζει περισσότερο ο ρόλος στον άξονα και λιγότερο στα άκρα. Πάντως πάλεψε σ’ όλο το ματς και έδωσε και πάσα πάρε – βάλε στον Καρίμ, που όμως έχασε την ευκαιρία και μάλιστα στο 1-1.


Ντάρκο Γέβτιτς: Ξεκίνησε στον άξονα και σε ρόλο ελεύθερο, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου την άμυνα. Έχασε τεράστια ευκαιρία στο ξεκίνημα του ματς για να βάλει την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ. Και παρόλο που πρώτο άγγιγμα μπάλας είχε σωστό, στη συνέχεια τις περισσότερες φορές είχε λάθος επιλογές.

Λιβάι Γκαρσία: Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση του Λιβάι. Με εξαίρεση κάποια φάουλ που πήρε στο πρώτο ημίχρονο, κατά τα άλλα δεν ήταν πουθενά στο ματς. Ήταν εξαφανισμένος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και η φάση του πέναλτι του ΠΑΟΚ ξεκινάει από δικό του πούλημα της μπάλας.

Σέρχιο Αραούχο: Πάλεψε και μάλιστα πάλεψε πολύ. Έτρεξε, πίεσε, έκλεψε μπάλες, μπήκε σε φάσεις, έχασε και αυτός δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και γενικώς κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει πως δεν πάλεψε σ’ όλο το παιχνίδι και δεν μόχθησε στην επίθεση της ΑΕΚ.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπήκε σχετικά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, καθώς δεν αξιοποίησε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη στο οποίο έκανε πολύ κακή επιλογή. Επίσης χάλασε την φάση στην οποία η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε μειώσει το σκορ σε 2-1 με τον Μοχαμάντι.


Γέβχεν Σάκχοφ: Μπήκε στην θέση του Σιμάνσκι που δεν ήταν καλός. Όμως ήταν ακόμα χειρότερος από τον Πολωνό. Πολύ βαρύς, δεν κατάφερε να βοηθήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Αντικατέστησε τον Χατζισαφί και ίσως ήταν το μοναδικό αισιόδοξο στοιχείο της βραδιάς στην Τούμπα. Έδειξε παίκτης κοντρολαρισμένος, με ταχύτητα, αλλά ακόμα και με αίσθηση του γκολ. Τα έκανε όλα σωστά και σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το οφσαιντ του Καρίμ.

Αντρέ Σιμόες: Σημαντικό το γεγονός πως επέστρεψε ξανά δυνατός και πήρε και πάλι αγωνιστικά λεπτά. Ήταν φανερό πως του έλειπε ο ποδοσφαιρικός ρυθμός.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Στο φινάλε μπήκε ο Σουηδός, πρόλαβε να εκτελέσει μια στατική φάση, αλλά και να κάνει ένα αχρείαστο φάουλ έξω από την περιοχή της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X