Λουτσέσκου: «Κάναμε μια φανταστική εμφάνιση -Σήμερα είμαι ικανοποιημένος» (VIDEO)

Λουτσέσκου: «Κάναμε μια φανταστική εμφάνιση -Σήμερα είμαι ικανοποιημένος» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επισήμανε στη NOVA για:

Τη νίκη με την ΑΕΚ και την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Κάναμε μία φανταστική εμφάνιση. Πάντα είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα. Σήμερα ήταν ένα διαφορετικό ματς από αυτά με Αστέρα και Παναιτωλικό. Σήμερα είμαι ικανοποιημένος από το πως παίξαμε».

Τον κόσμο και τη στήριξή του στο γήπεδο: «Όλα έχουν σημασία. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η ενότητα. Ότι παίρνουμε αυτό το χειροκρότημα. Να είμαστε ενωμένοι. Θα υπάρξουν παιχνίδια που παίξουμε καλά και σε άλλα όχι. Να είμαστε έτοιμοι να αντέξουμε την πίεση».

Το πρόβλημα με τον Βαρέλα: «Ανησυχώ για τον Βαρέλα. Για τη δική του υγεία και κατάσταση. Όμως η ομάδα ξέρει. Όλοι ξέρουν το τι πρέπει να κάνουν. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες που μπαίνουν και ξέρουν το τι να κάνουν».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X