ΑΕΚ: Πρωταθλητής Ελλάδος στο Bowling ο Κριζίνης!

ΑΕΚ: Πρωταθλητής Ελλάδος στο Bowling ο Κριζίνης!
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ στο άθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη συμπλήρωση μισού χρόνου ζωής, το τμήμα Bowling της ΑΕΚ σημείωσε την πρώτη και μάλιστα πολύ μεγάλη επιτυχία του. Ο Βαγγέλης Κριζίνης κατέκτησε το Ατομικό Πρωτάθλημα Ελλάδος στην πρώτη του συμμετοχή, ανεβάζοντας την ΑΕΚ στην κορυφή και αποδεικνύοντας ότι η «Ένωση» ήρθε για να κυριαρχήσει σε ένα ακόμα σπορ.

Ο Κριζίνης με εξαιρετική παρουσία την πρώτη ημέρα, προκρίθηκε στην τελική 8άδα, όπου συνολικά με 2647 κορίνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας πίσω του τον Σταύρο Παρασάκη (ΑΣΜ Δάφνης) και τον Νίκο Κεκέση (ΑΣΜ Φοίνικας). Μάλιστα, ο Βαγγέλης Κριζίνης με την κατάκτηση του πανελλήνιου τίτλου προκρίθηκε και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον προσεχή Οκτώβριο, όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

Στην 8άδα βρέθηκε και ο Νίκος Καγιάλογλου που πλασαρίστηκε στην 5η θέση (2399 κορίνες). Ο Βασίλης Στεφόπουλος δεν τα κατάφερε στην 1η Φάση και ολοκλήρωσε την παρουσία του με 1470 κορίνες και την 19η θέση.

Συμμετοχές είχε η ΑΕΚ και στις Γυναίκες, όπου η Ναυσικά Λεπτάκη-Δεληγιάννη με 1363 κορίνες κατετάγη 11η και η Αλεξία Πολίτη-Τζούνη με 1224 κορίνες κατετάγη 12η. Η ΑΕΚ συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες της για αυτή την μεγάλη διάκριση αναφέροντας: «Η ΑΕΚ συγχαίρει τον Βαγγέλη Κριζίνη για τη σπουδαία επιτυχία του, αλλά και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας που από την πρώτη κιόλας διοργάνωση κράτησαν ψηλά τη σημαία με το Δικέφαλο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X