ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Live Streaming

Πάνος Λούπος: «Με αυτοπεποίθηση σαν να μην... τους βλέπουν» (VIDEO)

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ σε Live Streaming

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Europa Conference League, αφού μετά την απώλεια (0-1 ΠΑΣ Γιάννινα) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κατάφερε να επικρατήσει της άσημης Λίνκολν (2-0 εκτός). Στη συνέχεια ταξίδεψε στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, σε αγώνα που κρίθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιερίνια στο 27ο λεπτό.

Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν ήταν κινητική στο μεγαλύτερο διάστημα και παραλίγο να αρκεστεί στον βαθμό. Πιο πειστική η πρόσφατη εμφάνιση στο νικηφόρο 2-1 στην έδρα του Παναιτωλικού.

Η ΑΕΚ παραμένει αήττητη στη φετινή Super League, αφού μετά το νικηφόρο 3-0 με αντίπαλο τον Ιωνικό και την ισοπαλία (3-3) στην Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 της Λαμίας, χάρη σε γκολ του Αραούχο. Το μεγάλο ντέρμπι των «δικεφάλων» θα διεξαχθεί στις 20:30 της Κυριακής, στην Τούμπα.

Προλαβαίνει να δώσει το παρών ο Βιεϊρίνια από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Άμραμπατ, αφού ο Μαροκινός εξτρέμ υπέστη θλάση και δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του. Μπορεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην υπολογίζει στον Άμραμπατ, ωστόσο θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Λιβάι Γκαρσία. Eκτός αποστολής ο Πέτρος Μάνταλος.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming| Τσούμπερ: «Σημαντικό το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τον κόσμο»

Ο Στίβεν Τσούμπερ έδειξε με το «καλημέρα» την αξία του.

Η μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέτυχε 2 γκολ στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της.

Σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ ο Ελβετός διεθνής επιθετικός εξηγεί γιατί επέλεξε την ΑΕΚ και τους λόγους που πιστεύει ότι πήρε τη σωστή απόφαση.

Μιλάει για τις πρώτες εντυπώσεις του από την Ελλάδα, τη γρήγορη προσαρμογή του στην ομάδα, το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, τα προσωπικά του σχέδια και το μέλλον του στην ΑΕΚ.

«Για μένα ήταν η σωστή απόφαση. Δεν ήταν για το πρωτάθλημα ή την χώρα (η απόφαση) αλλά για το ποδόσφαιρο και το πάθος. Ένοιωθα τέλεια στις συζητήσεις που είχα με τους ανθρώπους της ομάδας και στο τέλος αποφάσισα να έρθω εδώ αντί να πάω σε άλλη ομάδα» ανέφερε αρχικά.

«Ο καφές είναι διαφορετικός! Η περιοχή είναι τέλεια όπως και οι εγκαταστάσεις. Είναι σχεδόν όπως στην Γερμανία. Ήταν μια έκπληξη για μένα. Οι Έλληνες είναι ζεστοί άνθρωποι και τους αρέσει το ποδόσφαιρο με πάθος».

«Το ποδόσφαιρο είναι σαν μια γρήγορη πρώτη δουλειά. Όταν σκοράρεις λένε ότι έφτασες γρήγορα, ενώ όταν δεν σκοράρεις λένε ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο. Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι είμαι πάντα συγκεντρωμένος στον εαυτό μου, στην δουλειά μου στο γήπεδο και αν σκοράρω είναι πολύ καλό για μένα, αλλά και για όλη την ομάδα επειδή χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Αγώνα με τον αγώνα θα ταιριάξουμε καλύτερα».

«Θέλω να το κερδίσουμε. Για τους οπαδούς, αλλά και τους ανθρώπους στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό να τους κερδίσουμε και καταλαβαίνω ότι η αίσθηση για εμάς, τους παίκτες, θα πρέπει να είναι ένα κανονικό παιχνίδι όπως πρέπει να συγκεντρωνόμαστε σε κάθε ματς. Την Κυριακή λίγο παραπάνω γιατί κι αυτοί όπως κι εμείς θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα».

«Για μένα και όλη την ομάδα, το θέλουμε πολύ. Δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο να τα καταφέρουμε. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να είμαστε προσγειωμένοι για να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς. Όταν θες να κερδίσεις κάτι τέτοιο, πρέπει να δουλέψεις πραγματικά σκληρά σαν ομάδα»

«Τα τελευταία χρόνια δεν είχα ευκαιρία να παίξω ολόκληρη σεζόν. Αυτός είναι ο βασικός μου στόχος. Ξέρω τι μπορώ να κάνω όταν παίζω ολόκληρα παιχνίδια κι εδώ έχω την ευκαιρία. Αυτό που παίρνω από την ομάδα και τον προπονητή είναι θετικό για μένα. Και είναι σημαντικό να παίζω καλά»

«Πρέπει να είμαι ειλικρινείς αν θα παίξω εδώ τρία, τέσσερα ή πέντε χρόνια, θα το δούμε στο μέλλον. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming| Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X