Ανεβάζουν τον ρυθμό στη Ρώμη

Ανεβάζουν τον ρυθμό στη Ρώμη

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Super League και τη Serie A.

Λαμία – Παναιτωλικός (18:15): Η Λαμία ξεκίνησε… στραβά την προσπάθειά της στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού υποχρεώθηκε απώλειες και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμή. Είχε βέβαια δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές, αφού μετά το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Βόλο (1-2), φιλοξένησε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (1-2) και στη συνέχεια αντιμετώπισε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ (0-1). Η Λαμία δεν τα πήγε άσχημα ούτε στο πρόσφατο παιχνίδι, όμως οι βαθμοί δεν έρχονται, κάτι που σημείωσε και σε δηλώσεις του ο τεχνικός Γρηγορίου: «Άλλος ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, εκτός έδρας. Σύντομο το παιχνίδι μετά τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα κερδίζουμε τις εντυπώσεις, αλλά όχι βαθμό…». Αυτή τη φορά υποδέχεται τον Παναιτωλικό που έχει σημειώσει ένα πιο καλό ξεκίνημα και το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο.

Λαμία – Παναιτωλικός (18:15): Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τεράστιο διπλό (2-1) στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, όμως στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, τα πήγε καλά αλλά ηττήθηκε (1-2). Δημιούργησε καλές στιγμές, μπορούσε ίσως και το 2ο γκολ που μέχρι ένα χρονικό σημείο θα του έδινε προβάδισμα, αλλά τελικά δέχτηκε το γκολ στο 80ο λεπτό και δεν πήρε ούτε βαθμό. Ένταση μεταξύ Αναστασίου και Λουτσέσκου, σε ένα ματς που γενικότερα η ατμόσφαιρα ήταν… ηλεκτρισμένη. Το σύνολο από το Αγρίνιο ταξιδεύει στη Λαμία για να ζευγαρώσει τις εκτός έδρας νίκες και αν η απόδοση της ομάδας είναι ανάλογη με τα δύο πιο πρόσφατα ματς, μπορεί να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα.

Λαμία – Παναιτωλικός (18:15): Η Λαμία έχει ξεκινήσει με το… αριστερό τη σεζόν, όμως στο σετ φιγουράρει ως φαβορί. Πολύ μαχητικός ο Παναιτωλικός, τουλάχιστον με όσα έχει δείξει μέχρι ώρας, μπορεί να μην φύγει με άδεια χέρια. Με το 2DNB να κυκλοφορεί σε απόδοση 2.27 (Stoiximan), σε μια αναμέτρηση με πολύ «Χ», έχουμε την κάλυψη που χρειαζόμαστε ώστε να κυνηγήσουμε την καλή απόδοση ή την επιστροφή.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Λάτσιο – Ρόμα (19:00): Η Λάτσιο ξεκίνησε τη χρονιά με 2/2 νίκες και μάλιστα με σπουδαίες εμφανίσεις. Επικράτησε των Έμπολι (3-1 εκτός) και Σπέτσια (6-1), πριν γνωρίσει ήττα στο παιχνίδι που ακολούθησε κόντρα σε Μίλαν (0-2) και μοιραστεί βαθμούς (2-2) με την Κάλιαρι. Μετά τον αγώνα στον οποίο ολοκλήρωσε 28 (!) φάσεις, με τις 10 από αυτές να βρίσκουν εστία αλλά ο βαθμός ήρθε με… άγχος, πήρε έναν ακόμη βαθμός στο… τσακ, με αντίπαλο την Τορίνο (1-1). Δεν ήταν κινητική και παθιασμένη, αφήνοντας τη γηπεδούχο να κάνει το παιχνίδι της κάτι που κάποια στιγμή θα έφερνε το γκολ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 76ο λεπτό και αν δεν πετύχαινε το γκολ-πέναλτι στο 91′ με τον Ιμόμπιλε θα έφευγε με άδεια χέρια. Πολλά τα αμυντικά κενά που εμφανίζει, όμως το γκολ έρχεται με συνέπεια (σκόραρε στα 4/5 φετινά, G/G εμφάνισαν όλα).

Λάτσιο – Ρόμα (19:00): Ένα ημίχρονο ήταν… αρκετό για τη Ρόμα, αφού στο πρώτο 45λεπτο με αντίπαλο την Ουντινέζε ήταν το απόλυτο αφεντικό και αυτό της έφερε τη νίκη (1-0). Προηγήθηκε με γκολ του Άμπραχαμ (36′) και κατόρθωσε να διατηρήσει το προβάδισμά της, αν και στην επανάληψη δέχτηκε ισχυρή πίεση και δεν ήταν εξίσου συγκεντρωμένη. Αυτό μάλιστα ήταν το μοναδικό από τα πέντε φετινά παιχνίδια της στη Serie A που δεν μπόρεσε να σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ. Over εμφάνισαν οι 4/5 συναντήσεις της στο πρωτάθλημα, φέτος. Τιμωρημένος στο ντέρμπι της πόλης ο επιτελικός Πελεγκρίνι που αποβλήθηκε στο τελευταίο λεπτό του πρόσφατου αγώνα.

Λάτσιο – Ρόμα (19:00): Η Λάτσιο θα τα δώσει όλα στο ντέρμπι της πόλης, θέλοντας να επιστρέψει παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα. «Πληγή» η ασταθής αμυντική γραμμή της. Σε μεγάλα κέφια η Ρόμα, δείχνει έτοιμη να φύγει με τη νίκη από το «Ολίμπικο» και για να συμβεί αυτό γνωρίζει ότι πρέπει από νωρίς να ρισκάρει και να πιέσει. Συνήθως οι μεταξύ τους αγώνες έχουν τουλάχιστον τρία τέρματα, όμως θα κυνηγήσουμε το… κάτι παραπάνω, αφού το σύνολο τερμάτων 4-6 προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση 2.85 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X